Διπλό στο Περιστέρι και φινάλε στο Σεράφειο με Πανιώνιο την Τετάρτη για τον Απόλλωνα! (Pics)



Διπλό στο Περιστέρι και φινάλε στο Σεράφειο με Πανιώνιο την Τετάρτη για τον Απόλλωνα! (Pics)


Σ’ ένα ματς που διεξήχθη χωρίς ηλεκτρονικό χρονόμετρο και χαρακτηρίστηκε από δυνατές μονομαχίες ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης πήρε τη νίκη με 8-7 επί του Περιστερίου στο κολυμβητήριο της Χωράφας, έκανε το 2-0 στη σειρά για τις θέσεις 5-8 και την προσεχή Πέμπτη (23/5, 21:30) στο Σεράφειο, στο μονό παιχνίδι για τις θέσεις 5-6, θα κλείσει την εφετινή σεζόν υποδεχόμενος τον Πανιώνιο με στόχο την 5η θέση της Α1.

Οι «κυανόλευκοι», που δέχτηκαν το πρώτο εις βάρος τους γκολ μετά από 10 λεπτά αγώνα, πέτυχαν τον στόχο του διπλού, σ’ ένα ματς που η έλλειψη ηλεκτρονικής ένδειξης του υπολειπόμενου χρόνου σε κάθε οκτάλεπτο προκάλεσε αρκετές φορές εκνευρισμό.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» του Νίκου Δεληγιάννη προηγήθηκε 2-0 στο φινάλε του 1ου οκταλέπτου και με 3-1 στα 3:54 για το ημίχρονο, ωστόσο στη συνέχεια, με το Περιστέρι να ισοφαρίζει σε 3-3 στο πρώτο μέρος, το παιχνίδι πήγαινε γκολ – γκολ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 5-4 στα 2’’ πριν τη λήξη της 3ης περιόδου, ωστόσο στην 4η ο Απόλλων αντέδρασε παίρνοντας εκείνος το προβάδισμα με 6-5 χάρις σε γκολ των Χονδροκούκη και Σολανάκη (εντυπωσιακό γυριστό) στα 6:16 για τη λήξη. Στα 4:51 ο Φώσκολος αποβλήθηκε χωρίς αντικατάσταση για βιαιοπραγία (χτύπημα στον Χονδροκούκη) και ο Νίκολα Μπογκντάνοβιτς έγραψε το 5-7 με πέναλτι. Ωστόσο ο Απόλλων δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα με το Περιστέρι να ισοφαρίζει σε 7-7 στα 3:47. Τελικώς το γκολ της νίκης ήρθε από τον Σέρβο μπομπέρ, Νίκολα Μπογκντάνοβιτς (4 γκολ στο ματς) μετά από πολύ ωραία επιθετική συνεργασία στα 2:01 για το τέλος.

Οι «κυανόλευκοι», που έπαιξαν πολύ καλή άμυνα και είχαν ξανά σε εξαιρετική κατάσταση τον Γαλανόπουλο, θα κλείσουν την εφετινή σεζόν την Πέμπτη ενάντια στον Πανιώνιο.

Θυμίζουμε πως ο Απόλλων με την ιστορική πρώτη παρουσία του στο φετινό Τελικό του Κυπέλλου έχει εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη χρονιά και για συνολικά 6η σερί σεζόν.

ΓΣ Περιστερίου – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης 7-8 (0-2, 3-1, 2-1, 2-4)

ΓΣ Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Αναγνώστου, Μπιτσάκος Χρ. 1, Παπαδημητρίου, Πρέκας 1, Χρυσοσπάθης 1, Κουκουμάκης 2, Άντζιτς, Καρούντζος 1, Φώσκολος 1, Μπεριστιάνος, Τοράκης, Μπιτσάκος Ανδρ. 1, Χόλαντ, Αλευρίδης

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 4, Μόκκας, Τρούλος, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι, Χονδροκούκης 1, Γωνιωτάκης 1, Γαρδίκας, Τσαχειλίδης, Σολανάκης 2, Καβουσάνος, Τόττης, Τσιαβαλιάρης









 

 

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728