ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ και ΒΑΣΩ ΝΙΚΟΥΛΗ πάλι ΜΑΖΙ
 
Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ και η προπονήτρια των επιτυχιών ΒΑΣΩ ΝΙΚΟΥΛΗ ανανέωσαν τη συνεργασία τους για την νέα αγωνιστική περίοδο, όπως ήταν απόλυτα φυσικό μετά την άνοδο της Γυναικείας Ομάδας Βόλεϊ στη Β’ Εθνική Κατηγορία.
Η κ. Νικούλη σχεδιάζει ήδη τη νέα ομάδα Γυναικών του ΑΠΟΛΛΩΝΑ για το δύσκολο Πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑΑ με σκοπό όχι μόνο μία αξιοπρεπή πορεία αλλά και κάτι...παραπάνω!
Μάλιστα το τεχνικό τιμ για την νέα περίοδο εμπλουτίζεται σημαντικά με τον κ. ΧΡΗΣΤΟ ΒΑΡΑΤΑΣΗ, τον γυμναστή των Εθνικών ομάδων και την κ. ΑΝΝΑ ΜΠΟΥΤΑ ώς άμεσους συνεργάτες της προπονήτριας μας για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Η κυρία Μπούτα που αναλαμβάνει ως βοηθός προπονητή, έχει πλούσιο βιογραφικό και ως αθλήτρια της Α1 Εθνικής Κατηγορίας και μας δήλωσε: « Είναι τιμή μου που θα ενταχθώ σε έναν ιστορικό σύλλογο όπως ο Απόλλωνας και θα συνεργαστώ εκ νέου με την κ. Νικούλη, καθώς γνωρίζω καλά τον επαγγελματισμό και την αξιοπρέπεια με την οποία προσεγγίζουν το άθλημα που αγαπάμε. Καλή επιτυχία σε όλους»
Το ΔΣ του ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ εύχεται καλή επιτυχία στους προπονητές του τμήματος και θα είναι δίπλα τους σε ότι χρειαστούν.

 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ
 
Με τη συμμετοχή του Προαγωνιστικού Τμήματος των Παγκορασίδων του Συλλόγου μας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Τουρνουά “Η ΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣΙΣΤΡΑΤΟΥ” που διοργάνωσε ο ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ και συμμετείχαν εκτός από την ομάδα μας και οι ομάδες ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ - Α.Σ.Π ΣΑΛΑΜΜΟΝ και ΑΡΙΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ολοκληρώθηκαν οι Αγωνιστικές υποχρεώσεις του Τμήματος!
Μετά από τρεις μήνες και πολλούς αγώνες η ομάδα μας τερμάτισε στην 2η Θέση και την Κυριακή 2 Ιουνίου στον Μεγάλο Τελικό με την καθοδήγηση από τον Προπονητή Κώστα Σαΐτη η ομάδας μας επικράτησε του ΑΣΠ ΣΑΛΑΜΜΟΝ με 2-0 σετ και κατέκτησε το Κύπελλο της 1ης Θέσης και τα Μετάλλια για όλα τα κορίτσια που συμμετείχαν στο Τουρνουά!
Το Τουρνουά εκτός από το Αγωνιστικό κομμάτι είχε και Κοινωνικό χαρακτήρα καθώς στους αγώνες της Κυριακής συγκεντρώθηκαν από όλες τις Αθλήτριες των ομάδων τρόφιμα και είδη ανάγκης για το Ίδρυμα Βρεφών “ΜΗΤΕΡΑ”.
Ευχαριστούμε τον Κρόνο Αγ. Αναργύρων για την πρόκληση και την όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσε την ημέρα των Τελικών!
Καλό καλοκαίρι σε όλους τους συμμετέχοντες !!!
 
 


 
Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΕΖΟΥ 
 

Η όμορφη κεντρική του Απόλλωνα θα είναι και φέτος ένα από τα βασικά όπλα της προπονήτριας μας Βάσως Νικούλη στην νέα κατηγορία της Ομάδας Βόλεϊ Γυναικών του Συλλόγου μας.
Όλοι μαζί Διοίκηση και φίλαθλοι του βόλεϊ, ευχόμαστε στην Αντωνία καλή επιτυχία και υγεία !
 
 

Ο Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια ΤΟΝΙΑ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ.
Η ιδιαίτερα δημοφιλής στις τάξεις των φιλάθλων αθλήτρια, διαγώνια και αρχηγός της ομάδας μας, θα είναι για μία ακόμα χρονιά ένα από τα βασικά όπλα της Ομάδας Βόλεϊ Γυναικών του Απόλλωνα στην δύσκολη πορεία στην Β Εθνική Κατηγορία!
Καλή επιτυχία στην Τόνια μας, υγεία και δύναμη!
 


Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του στην Ομάδα Βόλεϊ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, με την αθλήτρια ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.
Η Ναταλία που είναι μία αθλήτρια με σπάνιο ήθος και μεγάλες δυνατότητες, θα υπερασπιστεί με άριστο τρόπο τη θέση του LIBERO και την νέα περίοδο, στο δύσκολο εγχείρημα μας στην Β' Εθνική κατηγορία των αυξημένων αγωνιστικών απαιτήσεων.
Της ευχόμαστε υγεία και δύναμη!

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728