ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ







ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
.

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης, σε απάντηση της από 2/9/2015 εξώδικης διαμαρτυρίας, πρόσκλησης και δήλωσης της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ προς τον Γ.Σ., τον πρόεδρο κ. Παν. Καταβέλο και τον γενικό γραμματέα κ. Στέφ. Ιντζόγλου, απέστειλε σήμερα προς την ΠΑΕ, σχετική απαντητική επιστολή, της οποίας το περιεχόμενο έχει ως εξής:


ΠΡΟΣ
Την Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Π.Α.Ε.
Λ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 119 – ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ
ΑΘΗΝΑ – Τ.Κ. 111 42
Αθήνα 3/9/2015


Κύριοι,

Αντιπαρερχόμαστε τα όσα τελείως ανακριβή αναφέρονται στην από 2/9/2015 εξώδικη δηλωσή σας προς τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, κ. Παναγιώτη Καταβέλο, τον γενικό γραμματέα κ. Στέφανο Ιντζόγλου και το Δ.Σ. του «Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ», τα οποία μάλιστα, αντί ν’ αντικρούουν τις θέσεις μας, επιβεβαιώνουν πλήρως την ορθότητα τους και σας καλούμε, για μια ακόμη φορά, να ακολουθήσετε τη μόνη σοβαρή και ορθή διαδικασία συζητήσεως των θεμάτων της συνεργασίας Γ.Σ. και Π.Α.Ε., που, όπως και πέρυσι, γίνεται μόνο στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, εφ’ όσον βέβαια επιθυμείτε ειλικρινώς την συνεργασία και δεν έχετε χαράξει κάποια άλλη πορεία.
Όσον αφορά την ακατανόητη «πρωτοβουλία» της Π.Α.Ε. για δημόσια συζήτηση, σας γνωρίζουμε ότι ο Γ.Σ. δεν θα μετάσχει σε διαδικασίες που δεν έχουν νόημα πριν την εξάντληση όλων των δυνατοτήτων συνεργασίας Γ.Σ. και Π.Α.Ε.. Άλλωστε η ενημέρωση των Απολλωνιστών θα γίνει με όλα τα νόμιμα μέσα και θα είναι πάντα επίκαιρη και διαρκής.
Μετά από αυτά, σας δηλώνουμε ότι αναμένουμε την προσέλευση σας, το ταχύτερο δυνατόν, στο τραπέζι των συζητήσεων που ελπίζουμε να γίνει όπως αρμόζει στην ιστορία του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.
Και κάτι τελευταίο.
Η ανάρτηση των επιστολών στο SITE του συλλόγου μας ήταν απολύτως επιβεβλημένη μετά τα περίεργα δημοσιεύματα που προηγήθηκαν της
από 28/8/2015 επιστολής σας και την ακατανόητη πρόσκληση σας για συγκεντρώσεις και άλλα τινά. Εξ άλλου δεν άνοιξε ο « Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ» την διαδικασία ανταλλαγής επιστολών, που καθ’ όλη τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου απέδειξε την χρησιμότητα της απ’ ευθείας προφορικής συνεργασίας των εντεταλμένων υπηρεσιών του Γ.Σ. και της Π.Α.Ε.

ΤΟ Δ.Σ
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728