ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ "ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ"




ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ "ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ"


Η αντιπροσωπεία του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών
 του Απόλλωνα Σμύρνης. Διακρίνονται από αριστερά ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Εμμανουήλ, 
 ο παλαιός διαιτητής και ένθερμος  Απολλωνιστής Θεόδωρος Κεφαλάς, ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων Βασίλης Μαστρακούλης και ο Οργανωτικός Γραμματέας Κώστας Παπαγεωργίου.




Αντιπροσωπία του Συλλόγου των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Απόλλων Σμύρνης» το Σάββατο 24 Οκτωβρίου επισκέφθηκε το χώρο φιλοξενίας των προσφύγων στο κλειστό γυμναστήριο του Γαλατσίου και παρέδωσαν ικανή ποσότητα τροφίμων, υγειονομικού υλικού και ρουχισμό. Συναντήθηκαν με πρόσφυγες οι οποίοι εκτός από υλικά αγαθά έχουν ανάγκη και την ανθρώπινη επαφή. Στην αντιπροσωπία συμμετείχαν ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων Βασίλης Μαστρακούλης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Εμμανουήλ, ο Οργανωτικός Γραμματέας Κώστας Παπαγεωργίου και ο παλαιός διαιτητής και ένθερμος  Απολλωνιστής Θεόδωρος Κεφαλάς. Οικονομική συνεισφορά εκτός των Παλαιμάχων είχε και ο Πρόεδρος του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ  Παναγιώτης Καταβέλος .
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ως ένας από τους Συλλόγους που βίωσαν την προσφυγιά δε μπορούσε να λείπει από αυτή την πρόσκληση και προτρέπει όλοι οι ελληνικοί Σύλλογοι να δείξουν έμπρακτη την ευαισθησία και την αλληλεγγύη τους προς τους δοκιμασμένους πρόσφυγες.

Δ.Σ. ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ "ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ" 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728