Επιστολή του Οργανωτικού Γραμματέα του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών "ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ" προς την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ





Επιστολή του Οργανωτικού Γραμματέα του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών "ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ" 
κ. Κ. Παπαγεωργίου προς την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Πήραμε σήμερα από τον Οργανωτικό Γραμματέα του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών "ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ" κ. Κ. Παπαγεωργίου  e-mail με την παρακάτω επιστολή την οποία και δημοσιεύουμε αυτούσια.


                                
                                                                                            
 30 Οκτωβρίου 2015

Αξιότιμη Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ,

Η χθεσινή ωμή, εκβιαστική, πρωτόγνωρη για τα ήθη και έθιμα του ιστορικού μας Συλλόγου, ανακοίνωση σας για εγκατάλειψη εκ μέρους σας εντός τριημέρου της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ αποσκοπεί σ’ ένα μοναδικό σχεδιασμό να μετατοπίσετε στις πλάτες όλων των Απολλωνιστών, τις δικές σας αγωνιστικές ευθύνες αφού τις πρώτες πέντε αγωνιστικές είστε μακράν του σχεδιασμού σας.  Σε  ότι με αφορά δεν προσφέρομαι για άλλοθι δικό σας. Οι Απολλωνιστές δεν είναι πρόβατα και καταλαβαίνουν καλά. Επειδή σκοπίμως με αναφέρετε με την ιδιότητα μόνο του παλαιμάχου ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΛΛΩΝΑ σας υπενθυμίζω για να το εμπεδώσετε καλά. Υπήρξα για πολλά χρόνια Γ. Γραμματέας του Συλλόγου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ, Πρόεδρος του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ και είμαι υπερήφανος που υπηρέτησα το Σύλλογο μου ανιδιοτελώς, παρακολουθώντας τον από το 1948 μέχρι σήμερα.
Αποτελεί υποχρέωση και καθήκον μου να επεμβαίνω καλόπιστα προς όφελος του Συλλόγου. Εάν  την κριτική την εκλαμβάνεται ως πόλεμο δεν αποτελεί δικό μου θέμα αυτό αλλά δικό σας.

Με εκτίμηση
Κώστας Παπαγεωργίου
Υ.Γ. Σας υπενθυμίζω για άλλη μια φορά ότι τέτοιες ανακοινώσεις πρέπει να είναι ενυπόγραφες και όχι «Εκ της Διοικήσεως». 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728