ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗΣ




Ο ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του στην ομάδα βόλεϊ των ανδρών με τον αθλητή ΣΠΥΡΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗ.

Για μία ακόμα χρονιά ο 18χρονος Σπύρος (2000) θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στην ομάδα του Τάσου Κουμπλή για να κάνει την έκπληξη στην Α2.

Η περασμένη περίοδος, με τη συμμετοχή του Απόλλωνα στα μπαράζ για την άνοδο στην Volley League ήταν καταλυτική για την καριέρα του νεαρού αφού τον έκανε γνωστό στο χώρο του βόλεϊ. Χωρίς αμφιβολία ο Σπύρος είναι ένα από τα πιο μεγάλα ταλέντα στον Ελληνικό χώρο που μπορεί δίπλα σε ένα καταξιωμένο προπονητή σαν τον Τάσο Κουμπλή, να κάνει τη διαφορά.

Οι υποχρεώσεις του στις Πανελλήνιες εξετάσεις στην Γ' Λυκείου τον κράτησαν μακριά από την Εθνική ομάδα των Εφήβων και την πορεία της στα Προκριματικά του Ευρωπαϊκού, αλλά πλέον αυτά πέρασαν. Την νέα περίοδο θα είναι πάλι στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ - παρά τις προτάσεις που δέχθηκε ακόμα και από την Α1 - για να ηγηθεί στην δύσκολη πορεία του νέου Πρωταθλήματος της Α2. Ο χρόνος είναι σύμμαχος και η διάθεση θετική!

Ο Σύλλογος μας καλωσορίζει για μία ακόμα φορά τον Σπύρο Μπαρμπούνη και εύχεται υγεία, δουλειά και κάθε επιτυχία για μπορέσει να κάνει το όνειρο της Εθνικής ομάδας Ανδρών, πραγματικότητα!

apollongs.gr

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728