ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΜΕΛΙΓΓΙΩΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ





ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΜΕΛΙΓΓΙΩΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας στην ομάδα βόλεϊ των ανδρών με τον πασαδόρο της Εθνικής Εφήβων Βαγγέλη Μελιγγιώτη!
Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ τον Βαγγέλη, η πορεία του οποίου στο χώρο του βόλεϊ είναι ήδη θετικότατη. Ο 19χρονος αθλητής που αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρου, είναι πλέον γνωστός στο χώρο μας από την πρόσφατη επιτυχημένη συμμετοχή του στην Εθνική Ομάδα Βόλεϊ Εφήβων της Ελλάδος.
Μάλιστα τα επίσημα στατιστικά στοιχεία από την συμμετοχή του, τον κατέταξαν στην 6η θέση σε επίπεδο Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, κάτι που για τον ίδιο και για την ομάδα μας αποτελεί ιδιαίτερη ηθική ανταμοιβή!
Αθλητής που δούλεψε ακούραστα δίπλα στον προπονητή μας Τάσο Κουμπλή, ο 19χρονος φοιτητής του τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, με πολύ ταλέντο και άπειρη ευγένεια, αποτελεί υπόδειγμα αθλητή και τιμά το χώρο του βόλεϊ.
Η χρονιά που έρχεται θα είναι δύσκολη για το Πρωτάθλημα της Α2, αλλά η ομάδα μας με τέτοιους αθλητές, μόνο να καμαρώνει μπορεί!

apollongs.gr

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728