ΟΦ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 11-15





ΟΦ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 11-15
Η ομάδα μας συνέχισε την ανοδική της πορεία, επικρατώντας εκτός έδρας με 15-11 του ΟΦ Θεσσαλονίκης για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών.
Ο Απόλλωνας αγωνίστηκε με απουσίες βασικών παικτών (Μητρόπουλος, Μαυρωτάς Λ., Γραμματικός) και με τερματοφύλακα σε όλο τον αγώνα τον Αλέξανδρο Κουμή ο οποίος ανάλογα με τις συνθήκες του αγώνα έπαιξε πολύ καλά.
Ο αγώνας σημαδεύτηκε από την κακή διαιτησία η οποία ανέχτηκε το σκληρό ως αντιαθλητικό παιχνίδι ορισμένων παικτών του ΟΦΘ με αποκορύφωμα τον καταλογισμό τριών πέναλτυ εις βάρος της ομάδας μας και μάλιστα το ένα εκτός του πεντάμετρου!!!
Ο Απόλλων ήταν καλύτερος στα 3 πρώτα οκτάλεπτα και πήρε απόσταση ασφαλείας μπαίνοντας με διαφορά 3 τερμάτων στην τρίτη περίοδο.  Από την άλλη οι Θεσσαλονικείς έμειναν για ακόμα μία αγωνιστική χωρίς νίκη, παραμένοντας χωρίς βαθμό.
ΟΦΘ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 11-15 (2-3, 2-3, 3-5, 4-4).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουτζανάκης): Κουμής, Ραμίρεζ 1, Γιαννουρής 1, Σαρτζετάκης 1, Μοσκόφ 8, Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος Γ. 1, Ξανθόπουλος, Παπαγεωργίου 1, Δερμιτζάκης 2, Μαυρωτάς Άρ., Αλαμάνος, Γαλανίδης.
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 27/11 ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΤΙΣ 16.00 ΤΟΝ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1/12 ΣΤΙΣ 18.00 ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ ΤΟΝ ΝΟ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 7Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Από Σπύρο Μίντζη 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728