Τάσιος: "Πρώτη εκτός έδρας νίκη πάση θυσία"




Τάσιος: "Πρώτη εκτός έδρας νίκη πάση θυσία"

Πολύ σημαντική εκτός έδρας αποστολή καλείται να φέρει εις πέρας αύριο (Δευτέρα 26/11, 20:30) ο Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Άρη Πετρούπολης, στο κλειστό της Πετρούπολης, για την 9η Αγωνιστική της Α' ΕΣΚΑ.

Τα περιθώρια έχουν αρχίσει να στενεύουν, όπως εξήγησε μέσω των δηλώσεων που παραχώρησε στο apollongs.gr για το αυριανό παιχνίδι, ο άμεσος συνεργάτης του κόουτς Ασημακόπουλου, Τάσος Τάσιος, ο οποίος επισήμανε ότι θα πρέπει να συνδυαστούν οι καλές εμφανίσεις με νίκες, τονίζοντας παράλληλα την πίστη του στην ομάδα...

"Τα ψέματα τελείωσαν. Ήρθε η ώρα για την πρώτη εκτός έδρας νίκη. Πάση θυσία. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις καθημερινά, τα παιδιά έχουν "δέσει" πλέον μεταξύ τους και αρχίζουμε να βρίσκουμε χημεία. Ωστόσο, αυτό πρέπει να αποτυπωθεί και στα επίσημα παχνίδια, όχι μόνο στις προπονήσεις. Βρισκόμαστε στο 1/3 του πρωταθλήματος και η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαμε να έχουμε τουλάχιστον μία-δύο νίκες παραπάνω. Όμως, με τα "αν" δεν έρχονται οι νίκες. Από τη μία, είναι λογικό να έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, από τη στιγμή που είμαστε τόσο καινούρια ομάδα, ενώ απ' την άλλη, έχουμε, αν μη τι άλλο, δείξει καλό πρόσωπο, αν όχι σε όλα, σίγουρα στα περισσότερα ματς, ακόμη και με πολύ ισχυρούς αντιπάλους. Ωστόσο, αυτό δεν αρκεί. Τα περιθώρια αρχίζουν και στενεύουν. Από εδώ και στο εξής, θα πρέπει να ξεπεράσουμε όλοι τους εαυτούς μας και να συνδυαστούν οι καλές εμφανίσεις με τα θετικά αποτελέσματα. Είμαστε σίγουροι για τα παιδιά. Με δουλειά και υπομονή στο τέλος θα τον πετύχουμε το στόχο μας...".
  apollongs.gr

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728