ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Επειδή τις τελευταίες ημέρες, μετά την περίφραξη του χώρου (φερόμενης) ιδιοκτησίας Τσιρλή &  κληρονόμων  Ζορμπά, απέναντι από την πρόσοψη του γηπέδου «Γ. Καμάρας», κυκλοφορούν ποικιλοτρόπως σχόλια, κρίσεις και «συστάσεις» προς πάσα κατεύθυνση αλλά και εύλογα ερωτήματα σχετικά με το δυσάρεστο αυτό γεγονός, ο Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει τα ακόλουθα:
                Ο Σύλλογος μας έκανε, όπως οποιοσδήποτε άλλος, ακόμα και περαστικός, ελεύθερη χρήση του χώρου αυτού χωρίς ποτέ, εδώ και πολλά χρόνια, να έχει τεθεί ζήτημα ανταλλαγμάτων, με προφορική ή γραπτή συμφωνία του Γ.Σ. και των φερόμενων ιδιοκτητών.
Ο Σύλλογος ούτε έχει υπογράψει ούτε έχει καν διαπραγματευθεί μίσθωση του χώρου αυτού. Δεν έχει δώσει, επίσης προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, υπόσχεση απομάκρυνσης των μπάζων, τα οποία συσσωρεύθηκαν εκεί λάθρα και αυθαίρετα την τελευταία διετία από αγνώστους, ανεξάρτητα βέβαια από το γεγονός ότι η νομική υποχρέωση καθαρισμού των απορριμμάτων και μπάζων βαρύνει, κατ’ αρχήν, τον κύριο και νομέα του ακινήτου.
Ο Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ είναι παντελώς αμέτοχος σε οποιαδήποτε φανερή ή - τυχόν – παρασκηνιακή διαδικασία, η οποία μπορεί να οδήγησε τελικά στην περίφραξη του συγκεκριμένου χώρου.



                                   Για το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΠΑΝ. ΚΑΤΑΒΕΛΟΣ                                                                                 ΚΩΝ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728