ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ 2019



ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ


ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ 2019

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ ξεκίνησε με νίκη την νέα χρονιά, επικρατώντας της ΑΕ Αρμενίων με 3-1.
Το βράδυ του Σαββάτου 12 Ιανουαρίου οι θεατές που βρέθηκαν στο κλειστό της Ριζούπολης είδαν ένα δυνατό παιχνίδι με τους μπλε να επικρατούν παρά το γεγονός ότι έχασαν το 2ο σετ. Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ παίζοντας εξαιρετικά στο 1ο και το 4ο σετ πήρε ένα καθαρό τρίποντο και διατηρήθηκε σε απόσταση βολής από την 2η θέση που πρέπει να διεκδικήσει σε δύο αγωνιστικές από τώρα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν γρήγορα στο 1ο σετ με τους Μπαρμπούνη και Μάρκου να επικρατούν στο φιλέ και τον Τασάκο να κλείνει την τριάδα των διακριθέντων. Το σκορ 25-13 δεν δημιουργεί αμφιβολία για το ποιος είχε το πάνω χέρι. Στα αξιοσημείωτα του σετ η συμμετοχή του νεαρού Μάνου Λεβογιάννη με θετικό πρόσημο και πολλές υποστηρικτικές φωνές από τους συμπαίκτες και συμπαίκτριες των μπλε στην εξέδρα.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με τα παιδιά του Κουμπλή να χάνουν ρυθμό και να παραχωρούν χωρίς λόγο χώρο στον αντίπαλο. Το 2ο σετ χάθηκε άδοξα με σκορ 17-25 και τους φιλοξενούμενους να κάνουν εξαιρετική αντεπίθεση έχοντας σαν αιχμή του δόρατος τον πρώην "δικό μας" Ατάμ Τσαλικιάν.

Το 3ο σετ έδειξε γρήγορα Απόλλωνα με τον Μπαρμπούνη να επανέρχεται και τον Κεχαγιά στο λίμπερο να κάνει εξαιρετικό παιχνίδι. Ο Σαμαντάς μπήκε στο παιχνίδι με ουσιαστικότερο τρόπο, το μπλοκ ανέβηκε και το σετ πήγε στην Ελαφρά Ταξιαρχία με 25-20.

Στο 4ο σετ η ανωτερότητα της ομάδας του Κουμπλή έγινε έκδηλη και χωρίς πίεση ο εξαιρετικός στο σετ Σαλωνίτης έδωσε την ευκαιρία στους επιθετικούς του Απόλλωνα να ξεσηκώσουν την μπλε εξέδρα. Το παιχνίδι τελείωσε χωρίς άγχος με 25-19 και το αποτέλεσμα να διασκεδάζει την αγωνία από την έλλειψη του Νίκου Βασιλακόπουλου και την αδυναμία του Κώστα Παύλου να ανταποκριθεί εξ αιτίας του προβλήματος στα γόνατα που αντιμετωπίζει. Ο Νίκος Βασιλακόπουλος ήταν εκεί να πανηγυρίσει μαζί με τους μπλε υποστηριζόμενος προσωρινά αλλά τα δύσκολα πέρασαν!

Ο Απόλλωνας έπαιξε ώριμα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, πιστοποιώντας ότι δουλεύει σκληρά και ανεβαίνει μέρα με τη μέρα!

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ
Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ


Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728