ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-12





ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-12
Η ομάδα μας το Σάββατο ηττήθηκε, στο κολυμβητήριο στου Γουδή,  από τον Ολυμπιακό με 12-4.
Ο Ολυμπιακός πήρε ένα προβάδισμα στο ξεκίνημα, η ομάδα μας αντιστάθηκε γερά στο δεύτερο οκτάλεπτο, αλλά στις δύο τελευταίες περιόδους ο αντίπαλος  με σφιχτή άμυνα και λύσεις με όλους τους τρόπους, - μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για τον Πρωταθλητή Ευρώπης - επέβαλλε τον ρυθμό του και έφτασε στη νίκη.
Πρέπει να επισημάνουμε την κακή διαιτησία, σε βάρος της ομάδας μας, για μια φορά ακόμη και μάλιστα,  σε ένα «εύκολο» παιχνίδι, χωρίς εντάσεις και προβλήματα.
Ο Σύλλογός μας θα προχωρήσει άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ανακοίνωση και παράσταση, σε όλα τα αρμόδια όργανα της διαιτησίας (ΚΟΕ, ΚΕΔ, ΣΕΔΥ) με συγκεκριμένα στοιχεία, για την «ακατανόητα» αρνητική στάση ορισμένων διαιτητών προς την ομάδα μας.
Ο στόχος που βάλαμε, για μια πολύ καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα παραμένει ζωντανός και συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία και αγωνιστικότητα για να τον πετύχουμε.
Απόλλων – Ολυμπιακός 4-12 (1-4, 2-2, 0-3, 1-3)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουτζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ, Μητρόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Μοσκόφ 2, Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος Γ., Μαυρωτάς, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης Δ 1., Γραμματικός, Αλαμάνος 1, Κουμής, Γιανουρής, Ξανθόπουλος.
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 26/1 Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΓΟΥΔΗ ΣΤΙΣ 18.00
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ-ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
Από Σπύρο Μίντζη

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728