ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΚΕΡΚΗΣ ΣΑΜΟΥ 3-2



ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΚΕΡΚΗΣ ΣΑΜΟΥ  3-2

Νίκη ψυχολογίας για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ με αντίπαλο τον πρωτοπόρο και αήττητο ΑΣ ΚΕΡΚΗ. Νίκη στο τάι μπρέικ με τους Σαμιώτες να προηγούνται ηχηρά με 2-0 και τους μπλε να κερδίζουν τρία σετ στη συνέχεια και το ροζ φύλλο αγώνα  σε μία μεγάλη μάχη που κράτησε δυόμισι ώρες!

Το ραντεβού κλείστηκε στη Ριζούπολη στην 3η αγωνιστική του 2ου γύρου με τους φιλοξενούμενους να αναπνέουν τον αέρα της κορυφής, γνωρίζοντας όμως πολύ καλά ότι η μόνη ομάδα που μπορεί να τους πιέσει στον όμιλο είναι η μπλε ταξιαρχία του Τάσου Κουμπλή.

Ο Τάσος Κουμπλής που χθες βράδυ έκανε ότι έπρεπε για να πιστοποιήσει ότι παραμένει ο κορυφαίος στο Ελληνικό Βόλει τα τελευταία ...50 χρόνια! Ο κόουτς του Απόλλωνα ήταν ο μαέστρος αυτής της μεγάλης νίκης καθώς με τον τρόπο του -που γνωρίζει θαυμάσια- κατεύθυνε τους παίκτες του να εξουδετερώσουν τα ατού των πρωτοπόρων και να τους περιορίσουν σε ρόλο παρατηρητή στο παιχνίδι.

Με όπλο την ενέργεια και την πολλή δουλειά,  τα 'μωρά' της ΕΛΑΦΡΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ πιστοποίησαν την εμπιστοσύνη του Συλλόγου στο ταλέντο τους και πέτυχαν μία σημαντική νίκη που πληρώνει όλη τη μεγάλη τους φετινή προσπάθεια.

Δεν έχει σημασία το ότι χάθηκαν δύο σετ. Σημασία έχει πως μπόρεσαν να πετύχουν τρομερά επίπεδα αυτοσυγκέντρωσης, ώστε να αντιδράσουν υποδειγματικά και να κερδίσουν την ουσία και τις εντυπώσεις!

Ο Τάσος Κουμπλής και ο Κίμωνας Μπαρμπούνης έζησαν το βράδυ του Σαββάτου μία απέραντη ευτυχία γιατί είδαν τους κόπους τους επιτέλους να βαθμολογούνται με...ΑΡΙΣΤΑ!

Τα λάθη των παιδιών  σε ένα ντέρμπι δεν έχουν πολλή σημασία όταν το τελικό αποτέλεσμα είναι θετικό. Σημασία έχει ότι οι νεαροί παίκτες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ήσαν χθες ακαταμάχητοι! 

΄Ολοι τους χωρίς εξαιρέσεις σαν μία Ομάδα!

ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Σαμαντάς, Μπαρμπούνης, Μελιγγιώτης, Τασάκος, Κουτσομύτης, Μάρκου, Κεχαγιάς, Σαλωνίτης, Παύλου, Μουσίκας, Κατσικας, Λεβογιάννης, Μάρκου Α, Καφετζόπουλος.

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ
Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728