ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο 1ος ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ PLAY OFF




ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ  Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο 1ος ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ PLAY OFF


Το τέλος του πρώτου γύρου ήρθε στην Α2 των Ανδρών και τα φαβορί ξεπροβάλλουν όπως είναι φυσικό.
Είναι ίσως ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα για τον Νότο της Α2 με ισορροπία στους δύο Υποόμιλους. Στον 1ο Υποόμιλο η ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΗ προηγείται του ΟΦΗ με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και τον ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟ να ακολουθούν. Το απόγευμα του Σαββάτου η ομάδα των κυανέρυθρων παρά την εξαιρετική εμφάνιση και την άψογη διαχείριση από τον ηγέτη της πασαδόρο Καρακίτσο, δεν μπόρεσε να κάμψει την ομάδα της Ρόδου.
Οι νησιώτες με αιχμές τους έμπειρους Ποτολίδη, Σαρικείσογλου και Σακόγλου πήραν το ματς στο ταιμπρέικ με 15-12 και παρέμειναν στην κορυφή.
Στον 2ο Υποόμιλο ο ΑΣ ΚΕΡΚΗ της Σάμου δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης και παραμένει στην κορυφή με διαφορά που του εξασφαλίζει ήδη την είσοδο στα μπαράζ για την άνοδο.
Στη δεύτερη θέση ισοβαθμούν ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ και η ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ. Το απόγευμα του Σαββάτου η Δραπετσώνα δεν πέρασε από τη Σάμο αφού υποτάχθηκε με 3-0. Οι μπλε πέρασαν ένα μάλλον εύκολο βράδυ στην έδρα των νεοφώτιστων των ΝΕΩΝ ΒΥΡΩΝΑ και απέδρασαν με τρίποντο κερδίζοντας με 3-1.
Το ξεκίνημα του 2ου γύρου βρίσκει 3 από τις 4 ομάδες να έχουν ξεκαθαρίσει την υπόθεση της εισόδου στα μπαράζ και μένει να δούμε τον τέταρτο που θα είναι ένας από τους Απόλλωνα και Δραπετσώνα.
Το παιχνίδι που θα κρίνει σε πρώτη φάση τη χρονιά για τις δύο ομάδες, έρχεται το επόμενο Σάββατο με την ομάδα του Τάσου Κουμπλή να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Δραπετσώνα του Πλήθη.
Όλα φαντάζουν πιθανά για τους μπλε καθώς είναι μια μάχη που μπορούν να κερδίσουν δείχνοντας την απαιτούμενη προσοχή. Το νικηφόρο αποτέλεσμα του 1ου γύρου είναι η απόδειξη.
Η ποιότητα του Σπύρου Μπαρμπούνη και η μαχητικότητα του Γιάννη Τασάκου, του Πάνου Μάρκου, του Τάσου Κουτσομύτη και του αρχηγού Νάσου Σαμαντά, θα είναι τα όπλα της μπλε ομάδας που φέτος βασίζεται σε εφήβους με ικανότητες και εξαιρετική προετοιμασία. Οι πασαδόροι της ομάδας Μελιγγιώτης και Σαλωνίτης ήδη καταστρώνουν το σχέδιο ανάπτυξης μαζί με τον κόουτς και όλα είναι πιθανά!

Καλή επιτυχία στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ! 


ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728