Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ 8 – 7




Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ 8 – 7

Άλλη μια μεγάλη νίκη, με μια εκπληκτική ανατροπή, συνέχισε το νικηφόρο σερί του ο Απόλλων Σμύρνης και παρέμεινε μόνος στην 3η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών με 45 βαθμούς αφήνοντας τον Υδραϊκό τέταρτο με 30.
Η ομάδα του Γιάννη Κατρουτζανάκη νίκησε στην έδρα της, στο κολυμβητήριο Γουδή, με 8-7 τον Υδραϊκό, για την 19η αγωνιστική, σε ένα όμορφο παιχνίδι, παρότι είχε βρεθεί να χάνει με 3 γκολ διαφορά.
Συγκεκριμένα, μετά από ένα μοιρασμένο πρώτο οκτάλεπτο, ο Υδραϊκός πήρε τα ηνία και βρέθηκε μπροστά με 5-2 και 6-3, αλλά οι παίκτες μας δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Ωθούμενοι από τους οπαδούς τους, που κατέκλυσαν τις εξέδρες, κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά, να ισοφαρίσουν με τον Μοσκόφ (7-7) 3.40 πριν από τη λήξη του αγώνα και να πάρουν τελικά τη νίκη με τον πολύπειρο αρχηγό  Γιώργο Παπαδόπουλο (8-7) στα 32 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε (φώτο).
Πρέπει να επισημάνουμε ότι η ομάδα μας είχε να αντιμετωπίσει, πέρα από έναν αξιόλογο αντίπαλο, μια κάκιστη κόντρα διαιτησία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι 15 αποβολές εις βάρος της ομάδας μας έναντι μόλις 7 εις βάρος του  Υδραϊκού.
Η εμφάνιση όλων των παικτών, αν εξαιρέσουμε κάποια «νεκρά» διαστήματα στο β’ οκτάλεπτο, ήταν εξαιρετική, έπαιξαν με πάθος, με μυαλό, σε άμυνα και επίθεση και κατάφεραν να ανατρέψουν όλα τα αρνητικά δεδομένα του αγώνα κατακτώντας μια πολύ σημαντική νίκη, όχι μόνο βαθμολογικά, αλλά κυρίως νοοτροπίας. Η ομάδα μας σήμερα απέδειξε ότι έχει «μέταλλο».
 ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΥΔΡΑΙΚΟΣ  8-7 (2-2, 1-3, 3-2, 2-0)
Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ, Μητρόπουλος, Σαρτζετάκης 1, Μοσκόφ 2, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος 1, Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωργίου 1, Δερμιτζάκης 2, Γραμματικός, Αλαμάνος 1, Τροβάς,  Γιαννουρής, Μαυρωτάς Α.
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 16.00

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Από Σπύρο Μίντζη

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728