Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει τη συνεργασία με τον Bader Al Dughther



Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει 
τη συνεργασία με τον Bader Al Dughther


Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει τη συνεργασία με τον Bader Al Dughther, για τη νέα αγωνιστική χρονιά, που θα καταλάβει τη θέση του δεύτερου ξένου παίκτη της ομάδας μας.

Ο Bader Nasser Al Dughther γεννήθηκε στις  27 Σεπτεμβρίου 1993 στη Σαουδική Αραβία, αγωνίζεται στη θέση του περιφερειακού (αριστερόχειρας) και έχει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα.
Τα τελευταία έξι χρόνια αγωνιζόταν στο Ισπανικό πρωτάθλημα. Την περσινή σεζόν με τα χρώματα της Sant Andreu κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Κύπελλο Ισπανίας ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Mediterrani  (2013-15) και στην Catalunya (2015-18). Είναι βασικό μέλος της εθνικής ομάδας πόλο της Σαουδικής Αραβίας από το 2010, έχοντας κερδίσει πολλά μετάλλια και διακρίσεις.
Για τη μεταγραφή του στην ομάδα μας ο Bader Al Dughther δήλωσε:

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνίζομαι στην Ελλάδα και την ομάδα του Απόλλωνα. Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για τη χώρα και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο Ελληνικό πρωτάθλημα και φυσικά στο Champions League, τη μεγαλύτερη διοργάνωση στην Ευρώπη. Το Champions League άλλωστε ήταν ένας βασικός λόγος που απάντησα θετικά στην πρόταση των ανθρώπων του Απόλλωνα».
Καλωσορίζουμε τον Bader Al Dughther στην οικογένεια του Απόλλωνα! 

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ


Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728