ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ


ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ
Η ομάδα υδατοσφαίρισης του ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ σε λίγες ημέρες (29/8) ξεκινάει το Ευρωπαϊκό της ταξίδι συμμετέχοντας στον α’ προκριματικό γύρο του Europa Champions League.
Για την όσο το δυνατό καλύτερη παρουσία μας στα «ευρωπαικά σαλόνια» και στο Ελληνικό πρωτάθλημα ανακοινώνουμε την συνεργασία του Συλλόγου μας με τους προπονητές Χρήστο Μπάκα και Δημήτρη Μιτελούδη που θα αποτελέσουν τους άμεσους βοηθούς, με συγκεκριμένες αρμοδιότητες, του προπονητή μας Γιάννη Κατρουζανάκη.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΚΑΣ
Βοηθός προπονητή και υπεύθυνος φυσικής κατάστασης αθλητών
Ο Χρήστος είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και έχει πολύχρονη εμπειρία σαν προπονητής ανάπτυξης δύναμης, αντοχής, φυσικών και κολυμβητικών ικανοτήτων στην υδατοσφαίριση ανδρών και των αναπτυξιακών κατηγοριών.
Από το 2000 μέχρι σήμερα, μεταξύ άλλων, έχει συνεργασθεί με τις ομάδες ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΠΑΟΚ, ΗΡΑΚΛΗ και ΟΦΘ.
Είναι επίσης ερευνητής – συγγραφέας, πολλά  βιβλία του, με αντικείμενο την υδατοσφαίριση, έχουν επιλεγεί και διδάσκονται στο ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΤΕΛΟΥΔΗΣ
Βοηθός προπονητή και προπονητής ομάδας Νέων
Ο Δημήτρης φέτος ολοκλήρωσε την αθλητική του καριέρα αγωνιζόμενος στην ομάδα του Υδραικού.
Έχει αγωνιστεί σε Βουλιαγμένη, ΠΑΟΚ, Πανιώνιο.
 Ήταν διεθνής αθλητής και από τους σημαντικότερους αμυντικούς της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Αγωνιζόμενος με την Εθνική Νέων το 2001 στο παγκόσμιο της Κωνσταντινούπολης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.
Με την Εθνική Ανδρών αγωνίστηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2006 κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, στο Παγκόσμιο της Μελβούρνης το 2007 και στην Ολυμπιάδα του Πεκίνου το 2008.

Τέλος ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση της εξαιρετικής συνεργασίας μας με τον προπονητή Γιώργο Ιντζέ, τον οποία ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις μελλοντικές του δραστηριότητες.

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728