Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΛΛΗΝΗ 3-1 ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ




Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΛΛΗΝΗ 3-1 
ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Την 2η εντός έδρας νίκη και μάλιστα με καθαρό τρίποντο πέτυχαν οι Γυναίκες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ το βράδυ της Τετάρτης 30 Οκτωβρίου, στο εξ αναβολής παιχνίδι στο κλειστό της Ριζούπολης.
Αντίπαλος η ομάδα της Παλλήνης σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες με γεμάτα σετ και πολλή προσπάθεια. Οι μπλε ξεκίνησαν δυνατά επιθετικά παίρνοντας το 1ο σετ με σκορ 25-21 αλλά τα πολλά χαμένα σερβις έδωσαν την ευκαιρία στον αντίπαλο να ακολουθεί από κοντά. Ίδια όψη και στο 2ο σετ που κατέληξε στην Παλλήνη με σκορ 25-19 ισοφαρίζοντας το παιχνίδι.
Στο 3ο σετ ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ άλλαξε τακτική, οργανώθηκε καλύτερα στην υποδοχή και στην άμυνα με τη Νυδριώτη (λίμπερο) και πήρε το προβάδισμα με σκορ 25-21.
Το επιστέγασμα της προσπάθειας των μπλε κοριτσιών ήρθε στο 4ο σετ με τις Σδραβοπούλου, Πιπεράκη να ανεβάζουν απόδοση, τις Οικονόμου, Βλαβιανού να ακολουθούν και τη Νυδριώτη να βγάζει εκπληκτικές άμυνες. Το παιχνίδι τελείωσε λίγο μετά τα μεσάνυχτα με σκορ 25-22 και τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ να παίρνει ένα πολύτιμο τρίποντο, απέναντι σε μια οργανωμένη ομάδα που όμως ακόμα δεν έχει γνωρίσει τη νίκη στο Πρωτάθλημα.
ΑΠΟΛΛΩΝ: (Σταμάτης Χαβιάρας) Βλαβιανού, Κόμη, Οικονόμου, Πισσάρη, Φούκη, Πιπεράκη, Νυδριώτη (λ), Σδραβοπούλου, Μανιτάρη, Αποστολάκη, Μήτση (λ), Παπαδοπούλου, Φιλαϊτη.

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728