Ο Γιάννης Κατρουζανάκης σε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην ΕΡΑ Σπορ




Ο Γιάννης Κατρουζανάκης 
σε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην ΕΡΑ Σπορ

Ο Απόλλων Σμύρνης συνεχίζει φέτος με την περυσινή του… φόρα. Σε αυτές τις πέντε πρώτες αγωνιστικές μετρά το απόλυτο των νικών και διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών.
Η περυσινή κατάκτηση της 3ης θέσης σε συνδυασμό με την έως τώρα εφετινή πορεία έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του συνόλου των ΜΜΕ, που έχουν αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια και αναδεικνύουν την προσπάθεια που γίνεται.
Μια ημέρα πριν το νικηφόρο Σαββατιάτικο (26/10) αγώνα στη Χίο (13-8) ο Γιάννης Κατρουζανάκης μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΑ Σπορ «Η Ελλάδα των Σπορ» αναφερόμενος στο εξαιρετικό ξεκίνημα της αμφίβιας «ελαφράς ταξιαρχίας».
Παραδέχτηκε ότι ο Απόλλων Σμύρνης έχει ξεκινήσει δυναμικά, αλλά τόνισε «είναι ακόμη πολύ νωρίς για να παίξει η ομάδα το πόλο που εγώ θέλω να παίξουμε». Στάθηκε ακόμη στην ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος, στις δύσκολες έδρες που θα παίξουν ρόλο στην πορεία της σεζόν, αλλά και στην προσπάθεια που κάνουν οι ομάδες να μικρύνουν την… ψαλίδα από τον Ολυμπιακό, που δεν είναι μόνο το μόνιμό φαβορί για το πρωτάθλημα, αλλά και βασικός διεκδικητής του Τσάμπιονς Λιγκ.
Αναφέρθηκε ακόμη στη λογική της φετινής ενίσχυσης του ρόστερ, στον Νικολά Μοσκόφ που… χτυπά την πόρτα της εθνικής Ανδρών του Μαυροβουνίου μέσω των εμφανίσεών του με τον Απόλλωνα, στον πλουραλισμό της ομάδας στο σκοράρισμα, αλλά και στην επαγγελματική οργάνωση που διέπει το τμήμα.
Όπως είπε ο Απόλλων Σμύρνης λειτουργεί σ’ επαγγελματικά πλαίσια σ’ ένα άθλημα που είναι ερασιτεχνικό, κάτι που αποτελεί οδηγό για όλους, καθώς για να έρθει η επιτυχία δεν πρέπει να αρκεστείς στην τύχη, αλλά να δουλέψεις σ’ επαγγελματικά πρότυπα.
Ακόμη εξέφρασε την ελπίδα να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά ζητήματα και ν’ αδειοδοτηθεί για αγώνες το Σεράφειο, ένα «κολυμβητήριο στολίδι», ώστε να αποκτήσει τη φυσική του έδρα ο Απόλλων, αλλά και – γιατί όχι; - να γίνει το σπίτι της εθνικής ομάδας σε κάποια ματς, καθώς «είναι το ιδανικό όταν η Ελλάδα χρειάζεται ένα κολυμβητήριο που να δημιουργεί έντονη ατμόσφαιρα».
Ακολουθεί το ηχητικό απόσπασμα της συνέντευξης του Γιάννη Κατρουζανάκη στην ΕΡΑ Σπορ και στον Φάνη Σκύφτα.



Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728