Άγγιξε την σούπερ ανατροπή ο Απόλλων Σμύρνης




Άγγιξε την σούπερ ανατροπή 
ο Απόλλων Σμύρνης

Μετά το ματς του α’ γύρου όταν και είχε ανατρέψει τος εις βάρος του 8-3 παίρνοντας τη νίκη με 14-12 στον Άλιμο έτσι και σήμερα ο Απόλλων Σμύρνης έφτασε μια… ανάσα από την επική ανατροπή ενάντια στον Υδραϊκό, αλλά τελικώς δεν την πέτυχε μένοντας στο 10-10 στο κολυμβητήριο στο Γουδή για την 21η αγωνιστική της Α1 των Ανδρών.
Ήταν ένα ματς απόλυτο ντέρμπι για την 3η θέση της κατάταξης που έγινε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και τον καυτό ήλιο, που δυσκόλευε  τις προσπάθειες και των δύο ομάδων, με τον Υδραϊκό να παίρνει τελικώς τον βαθμό, που χρειαζόταν ώστε να είναι σίγουρα 3ος.
Ο αγώνας τα είχε… όλα. Ανατροπές, ένταση, τρεις αποβολές με αντικατάσταση, σπουδαίες αποκρούσεις από τους δύο γκολκίπερ με αποκορύφωμα την επέμβαση του Γαλανίδη σε εκτέλεση πέναλτι του Παπασηφάκη στα 2:15 για το τέλος και με το σκορ στο 10-10.
Ο Υδραϊκός προηγήθηκε στο ματς με τον Απόλλωνα, που είχε και τον Νικολά Μοσκόφ (έφτασε χθες στην Ελλάδα) στη σύνθεσή του, να απαντά με δύο γκολ, να παίρνει το προβάδισμα και να το διατηρεί μέχρι το τέλος της 1ης περιόδου (4-3).
Η ομάδα του Αλίμου πήρε εκ νέου προβάδισμα με 6-5 και ο Δερμιτζάκης ισοφάρισε σε 6-6 σχεδόν 2’ πριν το φινάλε του πρώτου μέρους.
Έκτοτε οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους για 9 λεπτά, να προηγηθούν με 7-6 στο ημίχρονο και να χτίσουν ένα προβάδισμα τεσσάρων γκολ, προηγούμενοι με 10-6 στα 4:26’’ για το τέλος του τρίτου οκταλέτου.
Η άμυνα της ομάδας μας τότε βελτιώθηκε και 1:10’ πριν τη λήξη του 3ου οκταλέπτου ξεκίνησε η αντεπίθεση. Αρχικά ο Δερμιτζάκης και στη συνέχεια ο Χαραλαμπόπουλος μείωσαν σε 10-8 (αποτέλεσμα 3ης περιόδου) για να φτάσουμε στην 4η περίοδο, όπου ο Απόλλων… κυνήγησε την σούπερ ανατροπή, καταφέρνοντας να ισοφαρίσει σε 10-10 3:03 πριν το τέλος της αναμέτρησης!
Η ένταση στην τελευταία περίοδο ήταν μεγάλη με τον Μπλάνη να αποβάλλεται με αντικατάσταση για διαμαρτυρία, όπως συνέβη και με τους Βιτέλλα, Χαραλαμπόπουλο της «ελαφράς ταξιαρχίας» και ακολούθως με τον τεχνικό του Υδραϊκού, Μάκη Βολτυράκη.
Όπως αναφέραμε στα 2:15 ο Γαλανίδης απέκρουσε πέναλτι του Παπασηφάκη, αλλά αντιστοίχως σπουδαίες αποκρούσεις είχε ο Γαλανόπουλος των φιλοξενούμενων με το 10-10 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.
Ο Απόλλων Σμύρνης δεν ολοκλήρωσε, αν και το πάλεψε, τη σπουδαία ανατροπή και θα ολοκληρώσει τη χρονιά στο Λαιμό την προσεχή Τετάρτη στις 14:30 σε ένα ακόμη μεγάλο ντέρμπι με αντίπαλο τον ΝΟΒ, το οποίο επίσης θα μεταδοθεί από το ΕΡΤ Sports.      
Απόλλων Σμύρνης – Υδραϊκός 10-10 (4-3, 2-4, 2-3, 2-0)
Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Τσιστράκης, Αλαμάνος, Γραμματικός, Μοσκόφ 5, Μπεριστιάνος, Παπαδόπουλος, Καρούντζος 1, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης 2, Χαραλαμπόπουλος 2, Βιτέλλας, Τροβάς, Λουπάκης, Γκάτσος
Υδραϊκός (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανόπουλος, Κόχειλας Ν., Γούρας, Κοκκινάκης 1, Χατζηκυριακάκης 3, Πρέκας, Μπλάνης 2, Αλευρόπουλος, Αργυρόπουλος Κ., Παπασηφάκης 3, Τσαχειλίδης 1, Καπετανάκης, Πωλογεώργης, Πρυμηκύριος, Παπακώστας

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728