Φινάλε με ήττα στο Λαιμό



Φινάλε με ήττα στο Λαιμό

Στην 4η θέση της κατάταξης της Α1 των Ανδρών τερμάτισε ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς που διεξήχθη στο Κολυμβητήριο  του Λαιμού στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής ηττήθηκε με 9-4 από τον ΝΟΒ.
Η ομάδα μας ξεκίνησε νωθρά στον αγώνα, ευρισκόμενη πίσω στο σκορ αρχικά με 3-0 και στη συνέχεια με 4-1, ωστόσο βελτιώνοντας την άμυνά της επέστρεψε μειώνοντας αρχικά σε 4-3 (έπιασε και πέναλτι ο Γαλανίδης σε εκείνο το σημείο) και στη συνέχεια με 5-4.
Ο ΝΟΒ, εκμεταλλευόμενος τις πολλές χαμένες ευκαιρίες και τις κακές επιλογές των «κυανόλευκων» στην επίθεση (άστοχες πάσες στον παραπάνω) προηγήθηκε με 6-4 στο τέλος της 3ης περιόδου, με τον Τζωρτζάτο, μάλιστα, να αποκρούει πέναλτι του Μοσκόφ στις αρχές της 4ης. Έκτοτε οι γηπεδούχοι πέτυχαν τρία αναπάντητα γκολ για να διαμορφώσουν το τελικό 9-4.
Τελευταίο ματς του Διονύση Μητρόπουλου
Το σημερινό ήταν και το τελευταίο ματς στην καριέρα του Διονύση Μητρόπουλου. Ο 39χρονος αμυντικός μετά από τέσσερα χρόνια προσφοράς στον Απόλλωνα Σμύρνης πήρε την απόφαση να κρεμάσει το σκουφάκι του.
Αγωνιστικό ραντεβού την επόμενη σεζόν, η οποία αναμένεται άκρως δυναμική για την «ελαφρά ταξιαρχία»
ΝΟ Βουλιαγμένης - Απόλλων Σμύρνης 9-4 (4-1, 0-2, 2-1, 3-0)
ΝΟ Βουλιαγμένης (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Ηλιόπουλος 1, Καλογερόπουλος 2, Γκιουβέτσης 1, Σταμέλος, Γούβης 1, Αφρουδάκης 1, Παπανικολάου, Ποντικέας 1, Δήμου, Τσαταλιός 2, Βούξεβιτς, Ανδρεάδης, Καστρινάκης, Βλάσσης
Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Τσιστράκης, Μητρόπουλος, Γραμματικός, Μοσκόφ 2, Μπεριστιάνος 1, Παπαδόπουλος, Αλαμάνος, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης 1, Χαραλαμπόπουλος, Βιτέλλας, Τροβάς, Λουπάκης, Γκάτσος


Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728