ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΗΜΑ!!! ΑΠΟΛΛΩΝ - ΚΕΡΑΤΕΑ 3-1 ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ

 


ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΗΜΑ!!!

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΚΕΡΑΤΕΑ 3-1 

ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ

 

Με μία διαφορετική ουσία, αλλά με την απόλυτη αναφορά στη μυθική ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη με τη μουσική του Μίμη Πλέσσα από το μακρινό 1965, τα μπλε κορίτσια μας έκαναν να αισθανθούμε έτσι το βράδυ της Δευτέρας στο κλειστό της Ριζούπολης!

Είναι κρίμα που αυτό το παιχνίδι δεν μπόρεσαν να το δουν περισσότεροι φίλοι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και της ΚΕΡΑΤΕΑΣ.

Είναι κρίμα μέσα στην εποχή της πανδημίας που ζούμε! Γνωρίζαμε ότι αυτή τη χρονιά δεν υπάρχουν αδύνατες ομάδες στην κατηγορία που παίζουμε δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Όλες οι ομάδες έχουν φροντίσει να ενισχυθούν και τα αποτελέσματα κάθε αγωνιστικής ημέρας το δείχνουν.

Το βόλλευ που παίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Ριζούπολη το πιστοποιεί. Η Κερατέα με έμπειρη σύνθεση και αθλήτριες από ψηλές κατηγορίες, ήρθε αντιμέτωπη με τον Απόλλωνα του Ανδρέα Γερονίκου.  Το 1ο σετ με σκορ που έδινε προβάδισμα πότε στη μία και πότε στην άλλη ομάδα, πέρασε μετά από 40 λεπτά στα χέρια της φιλοξενούμενης ομάδας με σκορ 26-24 και τις μπλε να αντιδρούν με λίγα λάθη μετά το κρίσιμο 20-20.

Αλλά.. η συνέχεια έδειξε ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Η είσοδος της Αρετής Οικονόμου σε συνδυασμό με την εκπληκτική χθες Ευδοκία Μπαρουξή και τη μαεστρία της Αλεξάνδρας Χριστολιάκου, έδωσε τις λύσεις για να γείρει η πλάστιγγα. Τι χρειάστηκε ακόμα;  

Μία Κλαούντια Κονοπάτσκα να τρομάζει όταν σκάει τη μπάλα στα 3 μέτρα από το κέντρο, τη Λυδία Βλαβιανού να 'ρυθμίζει' τη μηχανή στο ''ΟΝ μπλοκ'' και τις απίθανες λίμπερο του Απόλλωνα Ζαριφούλα Μήτση και Ιωάννα Νυδριώτη να μη αφήνουν τίποτα στην κυριολεξία να πέσει κάτω!

Τελειώσαμε ? όχι φυσικά γιατί δεν ξεχάσαμε την Ελεονώρα μας. Η διαγώνια του Απόλλωνα και Βενιαμίν της οικογένειας, στα 18 της χρόνια ήταν πάλι ουσιαστική και κυρίαρχη.

Με αυτές τις προϋποθέσεις δεν χάνεις! Το σκορ στο 2ο σετ ήρθε να το επιβεβαιώσει με τον Απόλλωνα να κυριαρχεί και το 25-17 να φαίνεται  άδικο για τις μπλε που ζητούσαν την επιβεβαίωση. Αυτή που ήρθε λίγο μετά όταν το παιχνίδι κορυφώθηκε, με τις  αμαζόνες να παίρνουν τα ηνία καθολικά. Το 3ο σετ ήρθε στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ με 25-11 και το 4ο με 25-12 !

Η ομάδα του Ανδρέα Γερονίκου ήταν αλάνθαστη στην κυριολεξία και κάτι τέτοιες στιγμές βλέπεις την εξέλιξη ήρεμος και λες... τώρα θα πάρουμε πόντο και έτσι απλά γίνεται!

Αυτό ζήσαμε χθες και είναι κρίμα που οι πολλοί το χάσατε.

Η επιβεβαίωση από την αντίπαλο ΚΥΡΙΑ και ευγενική πασαδόρο αντίπαλο, μας γέμισε αυτοπεποίθηση και κουράγιο.

Για να συνεχίσουμε έτσι, να δουλέψουμε και να κάνουμε ταμείο στο τέλος, εμείς, ο Ανδρέας, όλο το τεχνικό τημ και τα ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΗΜΑ!

TMHMA ΒΟΛΕΪ

Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728