Αποστόλης Παπαποστόλου, η μεγάλη επιστροφή!



Αποστόλης Παπαποστόλου, η μεγάλη επιστροφή!

 

Το Τμήμα Μπάσκετ του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεγάλη επιστροφή του Αποστόλη Παπαποστόλου στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» έπειτα από έξι χρόνια, προκειμένου να ηγηθεί του νέου «ολόφρεσκου» πρότζεκτ της ομάδας μας!

 

Ο 30χρονος πολύπειρος γκαρντ στα έξι χρόνια μακριά από τον Απόλλωνα, πραγματοποίησε μία αξιοπρόσεκτη πορεία, αποτελώντας πλέον έναν από τους πολύπειρους γκαρντ των Εθνικών κατηγοριών και της Α' ΕΣΚΑ και έχοντας -μεταξύ άλλων- πανηγυρίσει δύο ανόδους στη Β' Εθνική, τόσο με τον Μανδραϊκό, τη σεζόν 2015-2016 (χρονιά που επέστρεψε στην Β' Εθνική ως Πρωταθλητής και ο Απόλλων Σμύρνης, 22 χρόνια μετά), όσο και με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων, την αμέσως επόμενη σεζόν (2016-2017) και μάλιστα ως νταμπλούχος, αφού κατέκτησε και το Κύπελλο ΕΣΚΑ. Στην «πλούσια» καριέρα του έχει φορέσει ακόμη τις φανέλες του Μίλωνα (Γ' Εθνική), του Κορωπίου (Α' ΕΣΚΑ), της Ηλιούπολης (Α' ΕΣΚΑ), του Τυφώνα (Α' ΕΣΚΑ), της Νέας Ιωνίας (Α' ΕΣΚΑ) και της Νέας Περάμου (Α' ΕΣΚΑΝΑ), ενώ πέρσι (2019-2020) κατέκτησε την άνοδο στην Γ' Εθνική με το Πικέρμι, για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας.

 

Αποστόλη, καλώς ήρθες πίσω στην οικογένεια του Απόλλωνα Σμύρνης και ευχόμαστε να «γράψουμε» μαζί νέες σελίδες επιτυχιών στην ιστορία του Συλλόγου!

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728