ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Κ1 ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ



 

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Κ1 

ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Με νίκη ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους οι ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 1 της ομάδας μας. Η 2η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος Κορασίδων ΕΣΠΑΑΑ, βρήκε την ομάδα του Ανδρέα Γερονίκου γηπεδούχο με αντίπαλο την ομάδα της Α.Ε ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ 2004.

Το παιχνίδι που έβαλε τις Κορασίδες Κ1 του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στην εκκίνηση του Πρωταθλήματος (θυμίζουμε ότι κατά την διάρκεια της 1ης αγωνιστικής η ομάδα μας εξέτισε το Ρεπό που της αναλογεί) έλαβε χώρα στο Κλειστό της Ριζούπολης το απόγευμα του Σαββάτου.

Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι με μεγάλο συναγωνισμό από τις δύο ομάδες, που κατέληξε σε καθαρό τρίποντο για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Η ομάδα του Ανδρέα Γερονίκου προηγήθηκε με το οριακό 26-24 στο 1ο σετ και λίγο πιο εύκολα 25-20 στο 2ο. Με το εφόδιο της προπορείας μπήκε στη μάχη του 3ου σετ αλλά ο αντίπαλος ήταν μαχητικός και μείωσε με σκορ 25-23 σε 2-1 στο παιχνίδι.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ανασυντάχθηκε και με εξαιρετική λειτουργία σε όλες τις γραμμές κατάφερε σε 25 λεπτά να τελειώσει το παιχνίδι με το εκκωφαντικό 25-9 και σε συνολικό χρόνο 120 λεπτών να κερδίσει μία σημαντική νίκη που τον φέρνει πολύ κοντά στην κορυφή για τη συνέχεια.

Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ανδρέας Γερονίκος): Βασιλειάδη, Γραμματικού, Δανακούρτη (λ), Δασκαλάκη, Διαμάντη, Λαμπίρη, Μπεμπεκίδου, Ξηρογιάννη, Παπαχρήστου, Πετράκη , Φιλιππίδου, Φιλιπποπούλου.

 





Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728