Το... ολόφρεσκο μοντέλο του Απόλλωνα!

 

Το... ολόφρεσκο μοντέλο του Απόλλωνα!

Το Τμήμα Μπάσκετ του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης, στο πλαίσιο της ολικής αναδόμησης της ανδρικής ομάδας ανακοινώνει το νέο, «ολόφρεσκο» μοντέλο του, με έμφαση στην ανάπτυξη και γνώμονα την ανάδειξη νέων ταλαντούχων παιδιών, που θα αποτελέσουν το «αύριο» του Συλλόγου, αλλά και του ελληνικού μπάσκετ γενικότερα.

Έτσι, ο Απόλλων Σμύρνης, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι επενδύει ακόμη περισσότερο στις μικρές ηλικίες και στο μέλλον του αθλήματος, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση των κάτωθι αθλητών:

Χρήστος Καλουδάς, 22 ετών, γκαρντ. Προέρχεται από τις Ακαδημίες του Πανερυθραϊκού, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με επιτυχία στον ΟΦ Ηρακλείου, όντας ο κορυφαίος σε εύστοχα τρίποντα της περσινής Β' ΕΣΚΑ.

Έλισον Σπάχια, 20 ετών, φόργουορντ. Την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην Γ' Εθνική, με τη φανέλα της ΑΕΝ Κηφισιάς, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες. Έχει αγωνιστεί, επίσης, στον Πανερυθραϊκό, τόσο στην Εφηβική, όσο και στην Ανδρική ομάδα.

Βασίλης Στασιμιώτης, 18 ετών, γκαρντ. Προέρχεται από το Εφηβικό του Πανερυθραϊκού, του οποίου αποτέλεσε βασικότατο μέλος τις δύο τελευταίες σεζόν, στο Πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας Εφήβων.

Παναγής Κουραχάνης, 18 ετών, φόργουορντ/σέντερ. Προέρχεται από τις Ακαδημίες του Πανερυθραϊκού, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ήταν βασικότατο μέλος της Εφηβικής ομάδας του Συλλόγου, στο Πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας Εφήβων.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο μέσος όρος ηλικίας του φετινού ρόστερ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» είναι τα 21 έτη, γεγονός που επιβεβαιώνει και το στόχο του νέου, φιλόδοξου εγχειρήματος του Απόλλωνα Σμύρνης!

Παιδιά, καλώς ήρθατε στην οικογένεια του Απόλλωνα Σμύρνης και ευχόμαστε σε όλους να ζήσουμε μαζί σπουδαίες στιγμές!

 

Καλή Αγωνιστική Χρονιά!

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728