ΒΟΛΛΕΫ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ 2-3



ΒΟΛΛΕΫ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ - Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 2-3 

 

4η αγωνιστική ημέρα για τις αμαζόνες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και ένα ακόμα εμπόδιο παραμερίστηκε.

Ένα ακόμα ντέρμπι 2,30 ωρών κατέληξε με θετικό πρόσημο για την ομάδα του Ανδρέα Γερονίκου.

Έτσι το βίαιο "σταμάτημα" του Πρωταθλήματος Τοπικής Κατηγορίας ΕΣΠΑΑΑ, βρίσκει τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ στην κορυφή, κάτι που ήθελαν διακαώς οι άνθρωποι του τεχνικού τμήματος της ομάδας μας.

Ο φετινός Απόλλωνας είναι μία νεανική ομάδα με μέσο όρο ηλικίας τα 22,5 χρόνια, που δεν αφήνει παιχνίδι χωρίς μάχη.  Αυτό έκανε και το βράδυ της Δευτέρας στο ‘παγωμένο’ κλειστό των Γλυκών Νερών – θα επανέλθουμε σε αυτό σε επόμενο άρθρο- και δραπέτευσε με ένα πολύτιμο δίποντο και το ροζ φύλλο αγώνα με σκορ 3-2 μετά από μεγάλη προσπάθεια.

Για να το καταφέρει αυτό -μαζί με την απαιτούμενη τύχη που βοηθά τους ισχυρούς- είχε την δυνατότητα να δοκιμάσει λύσεις που όλες του βγήκαν.  Είχε την πολυτέλεια να ρίξει στη μάχη την ανεπανάληπτη για ένα ακόμα παιχνίδι ΑΡΕΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, που με την οξυδέρκεια της πήρε σχεδόν όλες τις μάχες του φιλέ και έβγαλε εκπληκτικές άμυνες.

Μαζί της η ΣΟΦΙΑ ΜΠΛΕΚΑ σε ένα ξεχωριστό ντεμαράζ επιθέσεων και υποδοχής, έκανε χθες το καλύτερο της παιχνίδι στον Απόλλωνα και γέμισε χαμόγελα όλο το τεχνικό τιμ.

Οι μάχες του κέντρου κερδήθηκαν για άλλη μία φορά από τις ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ ΚΟΝΟΠΑΤΣΚΑ και ΛΥΔΙΑ ΒΛΑΒΙΑΝΟΥ, η οργάνωση της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ μας ήταν για άλλη μία βραδιά υποδειγματική και το αποτέλεσμα έγραψε ΑΠΟΛΛΩΝΑ στην κορυφή.

Σε ένα Πρωτάθλημα εκπλήξεων, με ομάδες που είναι ικανές και τεχνικά άρτιες, οι μπλε δείχνουν να ξεκαθαρίζουν από νωρίς ότι η υπόθεση άνοδος είναι μέσα στα όνειρα τους!

Παιχνίδι με παιχνίδι (εφ΄ όσον η πανδημία μας αφήσει να ανασάνουμε) θέλουμε να παίρνουμε το θετικό αποτέλεσμα και όλος ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ στέκεται δίπλα στα θαυμάσια αυτά κορίτσια,  που ήδη έχουν φτιάξει μία ΖΕΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

Το σκορ του αγώνα: 25-18, 23-25, 15-25, 25-16 και 13-15 με τελικό νικητή την Ελαφρά Ταξιαρχία.

Υγ. Να υπενθυμίσουμε σε κάποιους, ότι ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ είναι ένα Σωματείο με ζωή 130 ΧΡΟΝΩΝ!

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ

Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728