Το ευχαριστώ και το… εις το επανιδείν του Γιάννη Κατρουζανάκη στον Απόλλωνα!

 

Το ευχαριστώ και το… εις το επανιδείν του Γιάννη Κατρουζανάκη στον Απόλλωνα!


Ο Γιάννης Κατρουζανάκης (Photo: Σεβαστή Βρακατσέλη)
Οι δρόμοι του Γιάννη Κατρουζανάκη και του Απόλλωνα Σμύρνης χώρισαν πριν από περίπου 20 ημέρες, μετά από 5,5 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας. Ο 44χρονος τεχνικός, αφού «υπηρέτησε» για έναν χρόνο την «ελαφρά ταξιαρχία» ως αθλητής, ανέλαβε πριν από 4,5 χρόνια την τεχνική της ηγεσία, βάζοντας κι εκείνος την υπογραφή του στις επιτυχίες της ανδρικής ομάδας, από την άνοδο στην Α1 έως και την ευρωπαϊκή έξοδο (δις), την παρουσία σε Final 4 Κυπέλλου, αλλά και την καθιέρωση στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας στα «σαλόνια» της υδατοσφαίρισης.
Παρά την πρόταση που του έγινε – μετά την πρόσληψη του Νίκου Δεληγιάννη – να παραμείνει στον Απόλλωνα από το πόστο του γενικού Διευθυντή του τμήματος, ο Γιάννης Κατρουζανάκης δεν έμεινε στην «ελαφρά ταξιαρχία» και σήμερα θέλησε να πει το δικό του ευχαριστώ για τα όσα έζησε στο «δεύτερο» του σπίτι τα τελευταία 5,5 χρόνια, όπως χαρακτηριστικά έγραψε.
Στην ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα στο facebook ο 44χρονος τεχνικός, που αναζητεί τον επόμενο προπονητικό σταθμό της καριέρας του, φανερώνει το ξεκάθαρο δέσιμό του με τον Απόλλωνα Σμύρνης, κάνει ιδιαίτερη μνεία στο ταξίδι του Συλλόγου στη μάνα Σμύρνη και κλείνει με το μήνυμα «εις το επανιδείν» και το.. «Απόλλων στα εύκολα, Απολλωνάρα στα δύσκολα».
Αναλυτικά η ανάρτησή του Γιάννη Κατρουζανάκη:
«Μετά απο 5,5 χρόνια παρουσίας μου στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, 4.5 σαν προπονητής και 1 σαν παίκτης, οι δρόμοι μας χώρισαν.
Όλο αυτό το διάστημα η ομάδα ήταν για μένα το δεύτερο μου σπίτι διανύοντας μια διαδρομή με πολλές χαρές και συνεχόμενη ανοδική πορεία.
Έδωσα και πήρα πολλά από μια ιδιαίτερα σημαντική ομάδα με ξεχωριστή κουλτούρα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το ταξίδι στη ΣΜΥΡΝΗ το οποίο είναι για μένα εμπειρία και μάθημα ζωής.
Ήταν δύσκολο για μένα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή να αποδεχτώ κάποια άλλη θέση.
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους συνεργάτες μου,
τους αθλητές μου, τη διοίκηση του Γ.Σ., ιδιαιτέρως τον κύριο ΣΠΥΡΟ και τον κύριο Πόλυ ,τον κόσμο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.
Αφήνω για το τέλος τους ανθρώπους που οραματίστηκαν αυτή την προσπάθεια και την έκαναν πραγματικότητα έχοντας εμένα συνοδοιπόρο τους σ’ αυτό το ταξίδι.
ΓΙΩΡΓΟ,ΖΑΧΟ,κ ΣΤΑΜΑΤΗ ΒΕΛΛΗ
ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ
ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.
Μοναδικές στιγμές στον Καθαγιασμό των Υδάτων μπροστά στην Προκυμαία 
της Σμύρνης (6/1/2020) με τους αθλητές των «κυανόλευκων» 
Στάθη Παπαγεωργίου, Χρήστο Πανάρετο και Άγγελο Σοφό να βουτούν
 μαζί με τον Γιάννη Κατρουζανάκη στα παγωμένα νερά. 
 
Πηγή: https://www.waterpolonews.gr/

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728