Στο… δρόμο για Σόλνοκ ο Απόλλων – Γούνας: Θα διεκδικήσουμε όλα τα ματς μέχρι τέλους

 


Στο… δρόμο για Σόλνοκ ο Απόλλων – Γούνας: Θα διεκδικήσουμε όλα τα ματς μέχρι τέλους

 

Νωρίς το πρωί αναχώρησε από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με τελικό προορισμό το Σόλνοκ ο Απόλλων Σμύρνης, που από αύριο μπαίνει στη… μάχη του Euro Cup.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της στο ΟΑΚΑ και είναι έτοιμη να «παλέψει» στον πολύ δύσκολο 7ο όμιλο με αντιπάλους τη γαλλική Στρασμπούρ, την ισπανική Τεράσα και την οικοδέσποινα Σόλνονκ, διεκδικώντας το πλασάρισμα στην πρώτη δυάδα, που θα δώσει και το «εισιτήριο» για τους 16 της διοργάνωσης.

Όπως δήλωσε στο www.apollonwaterpolo.gr ο Αλέξανδρος Γούνας, ο Απόλλων θα διεκδικήσει όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους.

«Έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία, την καλύτερη δυνατή για την ακρίβεια σύμφωνα με τις συνθήκες που υπάρχουν στη χώρα και μας επέτρεπαν να διεξάγουμε μία προπόνηση την ημέρα και όχι δύο, όπως έχουμε συνηθίσει χρόνια τώρα» τόνισε αρχικά ο διεθνής περιφερειακός και συνέχισε: «Έχουμε δει τους αντιπάλους μας, τους έχουμε αναλύσει και μένει να κάνουμε όλα αυτά που μας είπε ο προπονητής μας μέσα στον αγώνα.

Θεωρώ πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε τρεις πάρα πολύ καλές ομάδες. Το Στρασβούργο έχει οκτώ ξένους, η Τεράσα, που έπαιζε φέτος προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ και πέρυσι στους Ομίλους είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, ενώ η Σόκνοκ έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες.

Για εμάς στόχος είναι να πάμε εκεί, να κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται και να διεκδικήσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους».

Την αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης συγκροτούν ο προπονητής Νίκος Δεληγιάννης, ο βοηθός προπονητή, Χρήστος Μπάκας, το μέλος του ΔΣ του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης, Γιώργος Κατρανάς και οι αθλητές:

Γαλανίδης (αρχηγός), Καβουσανός, Τοράκης, Αλαμάνος, Βιτέλλας, Μίτροβιτς, Μοσκόφ, Γούνας, Σολανάκης, Χατζηκυριακάκης, Δερμιτζάκης , Γωνιωτάκης και Παπαγεωργίου.

Η αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία» θα προπονηθεί στις 21:00 απόψε στο κολυμβητήριο στο Σόλνοκ εν όψει της αυριανής πρεμιέρας στις 17:00 (ώρα Ελλάδας) με τη Στρασπούρ, Το Σάββατο επίσης στις 17:00 θα αντιμετωπίσει την Τεράσα και την Κυριακή στις 12:00 τη Σόλνοκ.

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728