Χωρίς Σολανάκη, αλλά με Μοσκόφ Δερμιτζάκη, για τη νίκη με Πανιώνιο

       Φωτό: Γιάννης Φέγγος (ελεύθερη προς χρήση από τα ΜΜΕ)


Χωρίς Σολανάκη, αλλά με Μοσκόφ Δερμιτζάκη,
για τη νίκη με Πανιώνιο

Το βράδυ ολοκληρώνεται στο Σεράφειο Κολυμβητήριο η προετοιμασία του Απόλλωνα Σμύρνης για την αυριανή (27/3) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στις 19:00 στο κεκλεισμένων των θυρών κολυμβητήριο στο Γουδή στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1 υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» στοχεύει στη νίκη, την 5η της στη φετινή σεζόν, ενάντια σ’ έναν αξιόμαχο αντίπαλο, ο οποίος στα έξι προηγούμενα παιχνίδια της Α1 έχει απολογισμό τρεις νίκες και τρεις ήττες.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκος Δεληγιάννης, δεν μπορεί να υπολογίζει για το αυριανό ματς στις υπηρεσίες του 27χρονου φουνταριστού Μανώλη Σολανάκη, ο οποίος αδίκως είχε αποβληθεί στο ματς της 6ης αγωνιστικής με τα Χανιά. Τότε (3 Μαρτίου), που η… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία» είχε επικρατήσει εκτός έδρας με 15-8 χωρίς να έχει στη σύνθεσή της τους τιμωρημένους Νικολά Μοσκόφ και Δήμο Δερμιτζάκη.

Αμφότεροι, όμως, εξέτισαν την ποινή της τιμωρίας τους και θα είναι στη διάθεση του Νίκου Δεληγιάννη για τον αυριανό αγώνα με τους «κυανέρυθρους».

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!



Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728