Εκανε το 4Χ4 ο Απόλλων Σμύρνης, το… πάλεψε ο Εθνικός

 



Εκανε το 4Χ4 ο Απόλλων Σμύρνης, το… πάλεψε ο Εθνικός

Την 4η σερί νίκη του πανηγύρισε το απόγευμα του Σαββάτου ο Απόλλων Σμύρνης, που επικράτησε με 14-9  του ιδιαίτερα αξιόμαχου σήμερα Εθνικού Πειραιώς στο κεκλεισμένων των θυρών κολυμβητήριο στο Γουδή στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α1 υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Η «ελαφρά ταξιαρχία», στο 4ο παιχνίδι του Νίκου Δεληγιάννη στον πάγκο της στο ελληνικό πρωτάθλημα, έφτασε στην κατάκτηση των τριών βαθμών, βγάζοντας την ποιότητά της κυρίως στην 4η περίοδο μετατρέποντας το 9-8 στο φινάλε του 3ου οκταλέπτου στο τελικό 14-9 με ένα επιμέρους σκορ 5-1.

Ο Απόλλων Σμύρνης έφτασε έτσι τις 7 νίκες σε 9 αγώνες στην Α1. Από την άλλη ο Εθνικός Πειραιώς μπορεί να μην πήρε κάτι βαθμολογικά από το ματς, ωστόσο ήταν ανταγωνιστικός  και σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια του.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Αλέξανδρος Γούνας, που σημείωσε 6 γκολ. Τέσσερα γκολ πέτυχε ο Χονδροκούκης.

Να σημειώσουμε πως στα 3:18 για το τέλος της 3ης περιόδου αποβλήθηκε χωρίς αντικατάσταση ο Νικολά Μοσκόφ καθώς, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, επιχείρησε να χτυπήσει αντίπαλο. Ο Εθνικός εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα, σκοράροντας δύο γκολ μέχρι τη λήξη του 3ου οκταλέπτου.

Απόλλων Σμύρνης – Εθνικός Πειραιώς 14-9 (3-2, 2-3, 4-3, 5-1)

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανίδης, Αλαμάνος 1, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης 1, Χατζηκυριακάκης, Τοράκης, Μοσκόφ 2, Βιτέλλας 1, Μπόουεν 1, Γούνας 6, Γωνιωτάκης, Σολανάκης 2, Τροβας, Κίτσος Δραγώνας

Εθνικός Πειραιώς (Φάνης Κουντουδιός): Γαβαλάς, Ζωγράφος, Καραβιώτης, Τεσάνοβιτς, Βαλλιανάτος 2, Παπαλουκάς 2, Πρωτοψάλτης, Χονδροκούκης 4, Πανταζόπουλος 1, Κόχειλας, Ρομπόπουλος, Μανδαλιός, Δροσόπουλος, Μπέλεσης, Καραμπάτης.

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728