ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης 6-16


ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης 6-16
Εντυπωσιακό πέρασμα από το Ποσειδώνιο
για τον Απόλλωνα Σμύρνης


Με… φόρα από το 4Χ4 μετά την πρώτη επανέναρξη του πρωταθλήματος συνέχισε και σήμερα ο Απόλλων Σμύρνης, που στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1 των Ανδρών επικράτησε με 16-6 του γηπεδούχου ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο!

Οι Θεσσαλονικείς προέβαλαν σθεναρή αντίσταση στην 1η περίοδο το τέλος της οποίας βρήκε τους «κυανόλευκους» προηγούμενους με 4-3, αλλά η… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία» του Νίκου Δεληγιάννη – χωρίς τον τιμωρημένο από το ματς με τον Εθνικό, Νικολά Μοσκόφ, στη σύνθεσή της – ανέβασε ρυθμούς στη συνέχεια κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο με μια υπέρ της διαφορά τεσσάρων τερμάτων (4-8) και φτάνοντας τελικώς με άνεση στην εντυπωσιακή επικράτηση.

Αυτή ήταν η 5η σερί νίκη και 8η συνολικά στη σεζόν για τον Απόλλωνα Σμύρνης, που έπαιξε εξαιρετική άμυνα και είχε πολύ όμορφες συνεργασίες στην επίθεση.

Πρώτος σκόρερ των «κυανόλευκων» ήταν ο πρώτος σκόρερ και του πρωταθλήματος, Αλέξανδρος Γούνας, με πέντε γκολ, ενώ τρία γκολ πέτυχε ο Άλεξ Μπόουεν.

Επόμενος αγώνας για την «ελαφρά ταξιαρχία» το προσεχές Σάββατο ενάντια στον ΑΝΟ Γλυφάδας στο κεκλεισμένων των θυρών κολυμβητήριο στο Γουδή για την 11η αγωνιστική της Α1.

ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης 6-16 (3-4, 1-3, 1-5, 1-3)

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Νάνος, Ραντόγεβιτς 1, Προσινικλής Ν. 1, Μαρινάγης 2, Κεχαλάρης 1, Γιαννόπουλος, Σγουρίδης, Παπάκος Ι. 1, Προσινικλής Π., Ράντονιτς, Λαλιάς, Μανθογιάννης, Κουγιούνης, Νικολαΐδης

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιαννης): Γαλανίδης, Αλαμάνος 2, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης 1, Χατζηκυριακάκης 1, Τοράκης, Βιτέλλας 1, Μπόουεν 3, Γούνας 5, Γωνιωτάκης 1, Σολανάκης 2, Δραγώνας

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728