Δήμος Δερμιτζάκης για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ


Δήμος Δερμιτζάκης για τον αυριανό αγώνα 

με τον ΠΑΟΚ


Τον ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζει αύριο (7/4) στις 16:00 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών ο Απόλλων Σμύρνης.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» ολοκληρώνει απόψε την προετοιμασία της για τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής ενάντια στον 6ο της κατάταξης «δικέφαλο» του βορρά με τον προπονητή, Νίκο Δεληγιάννη, να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου από το ματς της Τετάρτης με τον Εθνικό Πειραιώς, Νικολά Μοσκόφ.

Στόχος του Απόλλωνα είναι η 5η σερί νίκη και 8η συνολικά στη σεζόν με τον περιφερειακό των «κυανόλευκων», Δήμο Δερμιτζάκη να μιλά στο www.apollonwaterpolo.gr για το πως θα αντιμετωπίσει η… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία» την αυριανή αναμέτρηση, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο 29χρονος περιφερειακός, που διανύει την 4η σεζόν του στον Απόλλωνα Σμύρνης, δήλωσε αρχικά για το ματς με τον ΠΑΟΚ:

«Εμείς συνεχίζουμε την προετοιμασία μας και τις σκληρές προπονήσεις,  βλέποντας ακόμη και το αυριανό ματς ως ξεχωριστό. Έστω και αν οι στόχοι μας είναι μακροπρόθεσμα υψηλοί φροντίζουμε να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, διότι όπως φάνηκε και το περασμένο Σάββατο (σ.σ. με τον Εθνικό) όλα τα ματς κρύβουν κινδύνους και αν δεν δείχνουμε το πρόσωπο που έχουμε μέσα στις προπονήσεις τότε κάθε ματς και έδρα γίνεται επικίνδυνη.

Εμείς πρέπει να βγάλουμε αύριο στο νερό αυτό που αξίζουμε και όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις. Το μόνο δύσκολο σε αυτό το κομμάτι είναι ότι για άλλο ένα παιχνίδι έχουμε απώλεια με κόκκινη κάρτα. Δεν παίζει ο Νίκολα (σ.σ. Μοσκόφ) και θα πρέπει όλοι οι υπόλοιποι να φροντίσουμε με το παιχνίδι μας να μην φανεί η απουσία του.

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την έως τώρα εικόνα της ομάδας και το τι θα δείξει ο Απόλλων στη συνέχεια:

«Υπάρχουν πολλά καλά σημεία στο παιχνίδι μας, από τα οποία μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος. Δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά και στους αγώνες βγαίνουν πολλά πράγματα από αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις. Οι βλέψεις μας, αναφορικά με την εικόνα μας στους αγώνες, είναι πιο υψηλές από όσα έχουμε έως τώρα δείξει. Νομίζω ότι θα βελτιωνόμαστε συνεχώς διότι δουλεύουμε πολύ σκληρά και πως η δουλειά μας θα αντικατοπτρίζεται και από την εικόνα μας στα ματς που ακολουθούν»

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728