Νίκησε τον ΟΥΚ Βόλου και… τώρα πλέι οφ!

 



Νίκησε τον ΟΥΚ Βόλου και… τώρα πλέι οφ!

 

Την 11η νίκη του σε σύνολο 13 αγώνων και 8η συνεχόμενη, όσα και τα παιχνίδια του Νίκου Δεληγιάννη στον πάγκο του στο ελληνικό πρωτάθλημα, πέτυχε ο Απόλλων Σμύρνης που στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α1 των Ανδρών επικράτησε στο κεκλεισμένων των θυρών κολυμβητήριο στο Γουδή με 20-8 του 13ου της κατάταξης ΟΥΚ Βόλου.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας και είναι έτοιμη για τα πλέι οφ τα οποία θα ξεκινήσουν την προσεχή Τρίτη 20/4. Οι «κυανόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν με πλεονέκτημα έδρας είτε τον ΠΑΟΚ είτε τον Πανιώνιο με την πρόκριση στα ημιτελικά να κρίνεται στις δύο νίκες (Τρίτη 20/4, Πέμπτη 22/4 και αν χρειαστεί Σάββατο 24/4 οι αγώνες).

Στο σημερινό ματς ο Απόλλων Σμύρνης αγωνίστηκε χωρίς τους Γαλανίδη, Δερμιτζάκη, με τον Αλέξανδρο Γούνα στο ρόλο του αρχηγού και τον νεαρό Γαρύφαλλο Δραγώνα να ξεκινά κάτω από τα γκολπόστ.

Από την αρχή του αγώνα η γηπεδούχος ομάδα επέβαλε το ρυθμό της φτάνοντας άνετα στην τελική επικράτηση, με τον Νίκο Δεληγιάννη να δίνει αρκετό χρόνο συμμετοχής και στους νεαρούς παίκτες της ομάδας του.  

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Αλέξανδρος Γούνας με επτά γκολ, ενώ για τον Απόλλωνα σκόραραν ακόμη οι Μοσκόφ και Σολανάκης από 4, τρία ο Χατζηκυριακάκης και από ένα οι Τοράκης, Μπόουεν.

Πρώτος σκόρερ των φιλοξενούμενων ο Γκανάτσιος με πέντε γκολ.

Απόλλων Σμύρνης – ΟΥΚ Βόλου 20 -8 (3-0, 4-1, 5-3, 8-4)

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Δραγώνας, Αλαμάνος, Παπαγεωργίου, Κίτσος, Χατζηκυριακάκης 3, Τοράκης 1, Μοσκόφ 4, Βιτέλλας, Μπόουεν 1, Γούνας 7, Γωνιωτάκης, Σολανάκης 4, Καβουσανός, Φέγγος, Τροβάς

ΟΥΚ Βόλου (Δημήτρης Μπλάνας): Γρηγοριάδης, Δανιήλ 1, Γκανάτσιος 5, Δ. Στεργίου 1, Παπαβασιλείου, Χρ. Μαρινάγης, Αλευρόπουλος, Χαμίτης, Γ. Στεργίου 1, Νικολέρης, Νικηφορίδης, Κουφιδάκης, Νάσιος, Πετρόπουλος, Μπομπός.


Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728