Στο Final – 8 του Κυπέλλου ο Απόλλων Σμύρνης

 Στο Final – 8 του Κυπέλλου ο Απόλλων Σμύρνης

 

Τη διεξαγωγή και του Κυπέλλου Ελλάδας τόσο στους Άνδρες όσο και στις Γυναίκες αποφάσισε σήμερα (16/4) η εκτελεστική επιτροπή της ΚΟΕ.

Στη διοργάνωση, που θα διεξαχθεί το τριήμερο 21 έως 23 Μαΐου σε ένα κολυμβητήριο (άγνωστο ποιο προς το παρόν), θα μετάσχουν σε επίπεδο Ανδρών οι 8 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας του 1ου γύρου (ελέω κορωνοϊού δεν θα γίνει δεύτερος) ήτοι και ο Απόλλων Σμύρνης.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» έχει ήδη εξασφαλίσει την 3η θέση της κατάταξης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και επομένως συνεχίζει τόσο στα πλέι οφ (μετέχουν οι έξι πρώτοι) όσο και στο Κύπελλο.

Η κλήρωση του Final – 8 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στα γραφεία της ΚΟΕ τη Μεγάλη Τετάρτη (28/4) στις 13.00.Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΟΕ: 

FINAL 8 στους Άνδρες και FINAL 4 στις Γυναίκες, 21-23 Μαϊου

Την διεξαγωγή των διοργανώσεων Κυπέλλου Ελλάδας υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21, εντός του Μαϊου (21-23/5), αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΕ.


Το STOIXIMAN Κύπελλο Ελλάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών θα διεξαχθεί με τη μορφή Final 8 και τη συμμετοχή των οκτώ (8) πρώτων ομάδων της κατάταξης της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα Α1 Ανδρών και το αντίστοιχο STOIXIMAN Κύπελλο Ελλάδας Υδατοσφαίρισης Γυναικών, τις ίδιες ημερομηνίες (21-23/5) με τη μορφή Final 4 και τη συμμετοχή των τεσσάρων (4) πρώτων ομάδων της κατάταξης στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος Α' Γυναικών.

Οι δύο διοργανώσεις θα διεξαχθούν στο ίδιο Κολυμβητήριο, που θα οριστεί με νεότερη ανακοίνωση, με αυστηρή εφαρμογή του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου για Covid – 19 το οποίο θα είναι σε ισχύ.

Η κλήρωση, τόσο για το Final 8 των Ανδρών, όσο και το Final 4 Γυναικών θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στα γραφεία της ΚΟΕ, τη Μεγάλη Τετάρτη (28/4), στις 13.00, με την επισήμανση πως σ' ότι αφορά το Κύπελλο των Γυναικών, θα κληρωθούν οι θέσεις (1-4) δεδομένου ότι δεν θα έχει ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728