Σολανάκης: «Κοινός στόχος όλων η δημιουργία DNA μεγάλης ομάδας»



Σολανάκης: «Κοινός στόχος όλων 

η δημιουργία DNA μεγάλης ομάδας»

 

Την προετοιμασία του για τον αυριανό εντός έδρας κεκλεισμένων των θυρών αγώνα (3/4, 19:00,  Γουδή) με τον Εθνικό Πειραιώς στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών ολοκληρώνει απόψε ο Απόλλων Σμύρνης.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» του Νίκου Δεληγιάννη προέρχεται – μετά τη νέα επανέναρξη του πρωταθλήματος - από τις νίκες με 13-8 επί του Πανιωνίου και με 19-2 επί του Υδραϊκού, δείχνοντας σε αυτά τα δύο ματς πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο Μανώλης Σολανάκης, που στο εντυπωσιακό διπλό επί του Υδραϊκού, την 6η νίκη στη σεζόν σε σύνολο 8 αγώνων, σημείωσε πέντε γκολ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος, www.apollonwaterpolo.gr, για την έως τώρα εικόνα των «κυανόλευκων», αλλά και για τη συνέχεια, τονίζοντας ότι κοινός στόχος όλων είναι η δημιουργία DNA μεγάλης ομάδας γύρω από το όνομα του Απόλλωνα.

Ο 27χρονος φουνταριστός εξέφρασε, ακόμη, την αισιοδοξία του για την ευόδωση των φετινών επιδιώξεων, αλλά και για το αυριανό ματς με τον Εθνικό Πειραιώς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που γυρίσαμε στους αγώνες μετά από τόσο καιρό, διότι με την κατάσταση που επικρατεί το θέλαμε πάρα πολύ. Είμαστε χαρούμενοι γιατί είδαμε στα δύο παιχνίδια που έχουμε παίξει ότι η προπόνηση που κάνουμε τόσο καιρό βγαίνει στο νερό. Παιχνίδι με το παιχνίδι βελτιωνόμαστε και μακάρι να συνεχίσουμε να δείχνουμε εικόνα, όπως της Τετάρτης.

Είναι πολύ βασικό να δημιουργήσουμε γύρω από το όνομα του Απόλλωνα ένα DNA μεγάλης ομάδας και αυτός είναι ο κοινός στόχος όλων μας. Θέλουμε όλοι να μένει η ομάδα ψηλά όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται».

Όσο για τη συνέχεια;

«Σίγουρα είμαι πολύ αισιόδοξος. Πιστεύω πολύ στις δυνατότητές μας. Υπάρχει πάρα πολλή όρεξη από όλα τα παιδιά κι όλοι μας έχουμε ένα κοινό στόχο, όπως ανέφερα. Θεωρώ ότι αν συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς, παρά την ιδιαιτερότητα της τρόπου διεξαγωγής του φετινού πρωταθλήματος, θα καταφέρουμε κάτι καλό. Σίγουρα είμαι αισιόδοξος».

Για τον αυριανό αγώνα με τον Εθνικό Πειραιώς:

«Στο ματς με τον Εθνικό πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή στο να επιβάλλουμε από την αρχή το ρυθμό μας. Θεωρώ πως οι στόχοι των δύο ομάδων είναι διαφορετικοί και ότι αν μπούμε δυναμικά θα φτάσουμε στη νίκη.

Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες υγεία, που είναι το βασικό. Επίσης να πούμε συγχαρητήρια στον Γιώργο Αφρουδάκη που εξελέγη στο νέο ΔΣ της ΚΟΕ, όπως και καλή σταδιοδρομία συνολικά στη νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας».


Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728