Απόλλων Σμύρνης = Οικογένεια: Το τραπέζι του Νίκου Δεληγιάννη στην ομάδα!




Απόλλων Σμύρνης = Οικογένεια: 

Το τραπέζι του Νίκου Δεληγιάννη στην ομάδα!


Απόλλων Σμύρνης = Οικογένεια. Η… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία» το επιβεβαιώνει συνεχώς. Είναι ένα διαχρονικό συστατικό και από τα βασικά και της εξαιρετικής φετινής πορείας στην Α1 των Ανδρών.

Αποτυπώνεται και στη φωτογραφία που βλέπετε, η οποία προέρχεται από το δείπνο που παρέθεσε στους συνεργάτες και στους παίκτες του ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκος Δεληγιάννης.

Με το… πρόσχημα προστίμου που επέβαλλε στον εαυτό του, καθώς λόγω ανειλημμένων προσωπικών υποχρεώσεων δεν είχε παραστεί σε μία προπόνηση της ομάδας του τελευταίου 4μήνου, τους ανακοίνωσε πως θα… ξεπληρώσει κάνοντάς τους το τραπέζι!

Έτσι, όλοι μαζί, τεχνική ηγεσία και αθλητές του Απόλλωνα το έριξαν… έξω την περασμένη Παρασκευή (14/5), μια μέρα μετά την κατάκτηση της 3ης θέσης στην Α1 των Ανδρών και πέρασαν εξαιρετικά.

Άπαντες χαλάρωσαν, αστειεύτηκαν και βεβαίως έφαγαν για να πάρουν δυνάμεις και να ξεκινήσουν από την επομένη την προετοιμασία τους για τον νοκ άουτ Προημιτελικό του Κυπέλλου της προσεχούς Παρασκευής (21/5) ενάντια στην οικοδέσποινα Βουλιαγμένη!


Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728