Έτοιμος για τον Προημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΝΟΒ ο Απόλλων – Δεληγιάννης: «Καμαρώνω τους παίκτες μου»

 



Έτοιμος για τον Προημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΝΟΒ ο 

Απόλλων – Δεληγιάννης: «Καμαρώνω τους παίκτες μου»

 

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας για τον Προημιτελικό του Final – 8 του Κυπέλλου Ανδρών ενάντια στην οικοδέσποινα της διοργάνωσης Βουλιαγμένη βρίσκεται ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος για δεύτερη διαδοχική χρονιά δίνει το «παρών» στην Τελική Φάση του θεσμού, έχοντας φτάσει πέρυσι ως τον ημιτελικό του Final 4 της Χίου (κόντρα στον Ολυμπιακό), αποκλείοντας προηγουμένως αρχικά τη Βουλιαγμένη και ακολούθως τον Υδραϊκό.

Ο νοκ άουτ μεγάλος αγώνας ενάντια στον ΝΟΒ θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο του Λαιμού την προσεχή Παρασκευή στις 20:00 το βράδυ.

Ο Νίκος Δεληγιάννης δεν μπορεί στην ουσία να υπολογίζει στον Μάριο Χατζηκυριακάκη, ο οποίος είχε χάσει προπονήσεις λόγω του προβλήματος που αντιμετώπισε, ενώ κάκωση στο δάχτυλο του ποδιού του υπέστη ο Αλέξανδρος Αλαμάνος. Πονάει πολύ αλλά θα αγωνιστεί κανονικά στο σπουδαίο αυτό ντέρμπι, στο οποίο ο Απόλλων θα τα δώσει… όλα για την πρόκριση στον Ημιτελικό (όπου θα περιμένει ο νικητής του ζευγαριού Ολυμπιακός – Υδραϊκός).

Στον πάγκο της «ελαφράς ταξιαρχίας» ενάντια στη Βουλιαγμένη θα βρίσκεται την Παρασκευή ο συνεργάτης του Νίκου Δεληγιάννη, Δημήτρης Μιτελούδης, καθώς ο κόουτς του Απόλλωνα είχε αποβληθεί στον 2ο μικρό Τελικό της Α1 με το Περιστέρι.

Όπως δηλώνει, όμως, ο Νίκος Δεληγιάννης στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος, www.apollonwaterpolo.gr , οι παίκτες έχουν ήδη… γυρίσει τον διακόπτη και είναι έτοιμοι γι’ αυτό το ματς – πρόκληση. Μάλιστα ο 44χρονιος τεχνικός αναφέρθηκε στο πόσο περήφανος νιώθει για τους αθλητές του:

«Μόνο ευγνωμοσύνη νιώθω για τα παιδιά. Είναι απίστευτη η  προσέγγιση τους στις προπονήσεις και στους αγώνες σε όλο το διάστημα που είμαστε μαζί και τους το λέω συνεχώς. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Είναι όλοι τους εξαιρετικοί. Πραγματικά τους καμαρώνω.

Στους δύο αγώνες με το Περιστέρι σίγουρα κάναμε ένα… κατέβασμα, κάτι λογικό γιατί ήταν μεγάλη προσπάθεια στους Ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό. Τους είχα αφήσει κι εγώ πιο χαλαρούς, αλλά τα παιδιά έδειξαν μετά από τον 2ο μικρό Τελικό ότι γύρισαν τον… διακόπτη για να πάμε στο ματς με τη Βουλιαγμένη και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Η προετοιμασία της «ελαφράς ταξιαρχίας» ολοκληρώνεται αύριο.


Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728