Νέα εξαιρετική επίδοση και πρωτιά και στην Άνδρο για τον Γιάννη Νοταρά!


 




Νέα εξαιρετική επίδοση και πρωτιά και στην Άνδρο 

για τον Γιάννη Νοταρά!

 

Μετά την 1η θέση στον αγώνα των 1.000 μέτρων στο ZEN στο Καβούρι ο βετεράνος κολυμβητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιάννης Νοταράς, συνέχισε εξίσου εντυπωσιακά και στην Άνδρο.

Στον δεύτερο του αγώνα (το Σάββατο 12 Ιουνίου) με το σκουφάκι της αγαπημένης του «ελαφράς ταξιαρχίας» ο 73χρονος κολυμβητής έκανε μία ακόμη εξαιρετική επίδοση προσθέτοντας ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο στην πλούσια συλλογή του. Συγκεκριμένα πήρε μέρος στα 3.800 μέτρα (έγιναν αγώνες 750 μ., 3.300, 3.800 και 5.500 μ. στο πλαίσιο ενός διημέρου με αγώνες τριάθλου και aquathlon) τερματίζοντας, παρά τις αντίξοες συνθήκες στον εξαιρετικό χρόνο της 1 ώρας και 27 λεπτών!

Ακριβώς επειδή ο αγώνας των 3.800 μ. ήταν πολύ απαιτητικός μετείχαν σε αυτόν 16 άνδρες κολυμβητές πολύ υψηλού επιπέδου με τον Γιάννη Νοταρά να είναι ο μόνος στην κατηγορία των 70+ ετών, που πήρε μέρος!

Φυσικά στην ηλικιακή του κατηγορία ήταν πρώτος, ενώ σ’ εκείνη των 60+ ετών κατάλαβε την 2η θέση! Στη Τελική κατάταξη ήρθε 13ος ξεπερνώντας έναν 25χρονο, έναν 35χρονο και έναν  62χρονο!




Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ο Γιάννης Νοταράς δήλωσε: «Ενώ είχε ανακοινωθεί ότι ο αγώνας θα ήταν 3600 μέτρων τελικά ήταν 3800 και επειδή δεν είχε και καλή σήμανση εγώ τουλάχιστον θα κολύμπησα σχεδόν 3900 μ. Τα τελευταία 900 ήταν και τα πιο δύσκολα γιατί είχαμε κόντρα κύμα, που μας δυσκόλεψε πολύ μέχρι να φτάσουμε στον τερματισμό.

Τερμάτισα τελικά σε 1 ώρα και 27 λεπτά, αλλά δεν μπόρεσα να είμαι στην απονομή, καθώς θα έχανα το δρομολόγιο του πλοίου για την επιστροφή. Το μετάλλιο το πήρε ένας φίλος και μου το παρέδωσε λίγες ημέρες μετά. Ο επόμενος αγώνας μου δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί».

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728