«Καθάρισε» στο 2ο ημίχρονο κι έκλεισε με έξι νίκες τον πρώτο γύρο ο Απόλλων!

 


«Καθάρισε» στο 2ο ημίχρονο κι έκλεισε με έξι νίκες τον πρώτο γύρο ο Απόλλων!

Τη νικηφόρα πορεία του στην Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών συνέχισε ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης που, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου, επικράτησε με 9-6 του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου σημειώνοντας την 6η του νίκη (και 5η συνεχόμενη) σε σύνολο επτά αγώνων. Έτσι ολοκλήρωσε στη δεύτερη θέση και με 18 βαθμούς τον α’ γύρο της Α’ Φάσης του πρωταθλήματος, με την επανέναρξη του β’ γύρου να έρχεται άμεσα (το επόμενο Σάββατο στη Γλυφάδα κόντρα στον ΑΝΟΓ).

Η… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία» στο πρώτο μέρος συνάντησε αντίσταση από το αξιόμαχο Παλαιό Φάληρο και τελικώς «καθάρισε» την κατάκτηση των τριών βαθμών στο δεύτερο, παίζοντας τη γνωστή εξαιρετική της άμυνα κι έχοντας σε πλήρη ετοιμότητα, όποτε χρειάστηκε, τον Στέφανο Γαλανόπουλο.

Στην 1η περίοδο αν και ο Απόλλων προηγήθηκε νωρίς με τον Βίσκοβιτς δέχτηκε δύο γκολ στη συνέχεια από Τζώρτζη και Φρέιτας (1-2) με τον Γαρδίκα να ισοφαρίζει στα 0:44 στο 2-2 της 1ης περιόδου. Στη δεύτερη o Χονδροκούκης έδωσε το προβάδισμα με 3-2 και ο Σολανάκης με 4-3, αλλά οι φιλοξενούμενοι απαντούσαν, με τον Βίσκοβιτς να βάζει εκ νέου μπροστά τους «κυανόλευκους» με 5-4 με ωραίο γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο Σολανάκης και Γούνας διαμόρφωσαν το 7-4 (3:31), με τον τελευταίο να «γράφει» και το 8-5 της 3ης περιόδου στα 1:56. Στο 4ο οκτάλεπτο ο Απόλλων συνέχισε να αποδίδει εξαιρετικά στην άμυνα παρά το γκολ που δέχτηκε από τον Φρέιτας (8-6) με τον αρχηγό Αλέξανδρο Γούνα να σημειώνει στα 4:12 το 9-6, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Απόλλων Σμύρνης – ΑΟ Παλαιού Φαλήρου 9-6 (2-2, 3-2, 3-1, 1-1)

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Γαρδίκας 1, Μόκκας, Τουρκομένης, Κότσκαρ, Γκουσάροφ, Χονδροκούκης 1, Βίσκοβιτς 2, Γούνας 3, Τσολακούδης, Σολανάκης 2, Δραγώνας, Τουρκομένης

ΑΟ Παλαιού Φαλήρου (Δημήτρης Κραβαρίτης): Χαϊδόπουλος, Τζώρτζης 1, Σεΐν 1, Καλής, Κλήμος, Καραβιώτης, Παπαδόπουλος, Ντε Φρέιτας 3, Χαλυβόπουλος, Λιαπάκης, Τσαχειλίδης 1, Τσαγκάρης, Μητράκης, Κοντονής, Κουρμελές

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728