Σε πλήρη δράση οι ακαδημίες του Απόλλωνα Σμύρνης (Pics)

 



Σε πλήρη δράση οι ακαδημίες του Απόλλωνα Σμύρνης (Pics)

Σε ρυθμούς φουλ αγωνιστικής δραστηριότητας κινούνται οι ακαδημίες υδατοσφαίρισης του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης, προετοιμαζόμενες για τη συμμετοχή τους στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα της ΚΟΕ, που σε ό,τι αφορά στην Α’ φάση τους θα διεξαχθούν τον προσεχή Δεκέμβρη.

Η Κάτω των 15 ετών αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία», με προπονητή τον Γιάννη Παυλάκη, συμμετείχε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο τουρνουά «Άρης Γκλιάτης» που διοργανώνει ο Ηλυσιακός έχοντας ως απολογισμό μία νίκη επί της Χαλκίδας και δύο ήττες σε αμφίρροπα ματς από Ηλιούπολη και Καστέλα. Η ομάδα μας κατέλαβε την 5η θέση πραγματοποιώντας συνολικά πολύ καλές εμφανίσεις. Η συμμετοχή στο εν λόγω τουρνουά έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ15 ετών από τις 10 έως τις 12 Δεκεμβρίου με αντιπάλους τους ΝΟ Βουλιαγμένης, Ηλυσιακό, ΝΟ Καλαμακίου και Τρίτωνα Αμαρουσίου.



                                        Η κάτω των 15 ετών ομάδα του Απόλλωνα.

Η Κ13 ομάδα του Απόλλωνα, επίσης με προπονητή τον Γιάννη Παυλάκη, συμμετέχει στο τουρνουά «Alma Club» του Αλίμου έχοντας μπροστά της τον κυριακάτικο (28/11) αγώνα με τον ΝΟ Βουλιαγμένης.

Στο ίδιο τουρνουά μετέχει και η Κ11 της «ελαφράς ταξιαρχίας» με προπονητή τον Μιχάλη Δραγώνα σε συνεργασία με τον Γιάννη Παυλάκη, πραγματοποιώντας, μάλιστα, εξαιρετικές εμφανίσεις το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Αντιμετώπισε τους Παναθηναϊκό, ΑΝΟ Γλυφάδας και ΡΟΗ έχοντας απολογισμό μίας νίκης, μιας ισοπαλίας και μιας ήττας και στέλνοντας παράλληλα αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον.


                 Ο Μιχάλης Δραγώνας δίνει οδηγίες στους νεαρούς παίκτες του.
Η Κάτω των 11 ετών ομάδα του Απόλλωνα με τους προπονητές 
Γιάννη Παυλάκη (αριστερά) και Μιχάλη Δραγώνα (δεξιά).

«Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών τόσο στις προπονήσεις όσο και στα τουρνουά περιμένοντας αντίστοιχες εμφανίσεις και στα ηλικιακά πρωταθλήματα που έχουμε μπροστά μας» δήλωσε χαρακτηριστικά στο www.apollonwaterpolo.gr ο Γιάννης Παυλάκης.

Τέλος να σημειώσουμε ότι η ομάδα των Εφήβων του Απόλλωνα Σμύρνης (Κ17) με προπονητή τον άμεσο συνεργάτη του Νίκου Δεληγιάννη στην ανδρική ομάδα, Δημήτρη Μιτελούδη, συνεχίζει την προετοιμασία της για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (3-5 Δεκέμβρη στο Χαϊδάρι) με αντιπάλους τους ΝΟ Βουλιαγμένης,  Ιωνικό, Χαϊδάρι και Χαλκίδα.

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728