ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ 3-1

 



ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ 3-1

Με ένα καθαρό τρίποντο από το βράδυ της Δευτέρας συνεχίζουν τη μάχη τα κορίτσια μας . Η ομάδα του Ανδρέα Γερονίκου παρά τις δυσκολίες των ελλείψεων στο ρόστερ της, κατάφερε πάλι να κερδίσει τις εντυπώσεις στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την καλή ομάδα του Πανελλήνιου ΓΣ.
Το τελικό σκορ 3-1 υπέρ των μπλε ήρθε μάλλον εύκολα αφού τα κορίτσια του Απόλλωνα μπόρεσαν να πιέσουν τον αντίπαλο στο σερβίς και στο φιλέ και να εξουδετερώσουν την υποδοχή του.
Το 1ο σετ βρήκε τον Πανελλήνιο να προηγείται με 'βραχεία κεφαλή' εκμεταλλευόμενος τα 5 (!) χαμένα σερβίς των γηπεδούχων. Οι μπλε αντέδρασαν, ισοφάρισαν 10-10 και στη συνέχεια ανέβασαν ρυθμούς, προηγήθηκαν με 12-11, 18-15 και 23-16 για να κερδίσουν το σετ με 25-17.
Σημαντική η συμβολή της Σπυριδάκη στο φιλέ με πολλές τελειωμένες μπάλες καθώς και η αμυντική λειτουργία της ομάδας μας, αλλά και η σωστή οργάνωση απο την Χριστολιάκου παρά το πρόβλημα που αντιμετώπισε (έπαιξε ολο το παιχνίδι με δυνατούς πόνους στο στομάχι)
Το 2ο σετ βρήκε πάλι την φιλοξενούμενη ομάδα να προηγείται μέχρι το 13-13 που ο Απόλλωνας γύρισε στο παιχνίδι. Η συνέχεια έδειξε καταλυτική υπεροχή για τις γηπεδούχες που με ένα εκκωφαντικό 10-2 υπερ τους, πήγαν το ματς στο γρήγορο 2-0 με σκορ 25-15.
Το 3ο σετ ήρθε με τις αμαζόνες του Απόλλωνα να νομίζουν οτι θα ξεκαθάριζαν γρήγορα το παιχνίδι, αλλά ο Πανελλήνιος έβγαλε δυνατή αντίδραση και εκμεταλλευόμενος τα λάθη των γηπεδούχων προηγήθηκε με 8-4, 13-9, 18-16 και 20-17.
Η ομάδα του Ανδρέα Γερονίκου ανέκαμψε και έφτασε να ισοφαρίσει με 23-23 αλλά στη συνέχεια δύο επιπόλαια λάθη έδωσαν στη φιλοξενούμενη ομάδα το δικαίωμα να μειώσει σε 2-1 με σκορ 25-23.
Με τον Απόλλωνα αποφασισμένο να μη παραδώσει επιπλέον έδαφος στη φιλοξενούμενη ομάδα ξεκίνησε το 4ο σετ. Οι μπλέ δέχθηκαν πίεση και το ματς ανέβαινε πόντο πόντο (6-6, 8-8, 11-11 και 15-14)
Εκεί η σωστή αμυντική λειτουργία που συνδυάστηκε με την είσοδο στο παιχνίδι της Ζαριφούλας Μήτση στη θέση του λίμπερο, έδωσε την ώθηση στις γηπεδούχες για να κλειδώσουν τη νίκη.
Το σκορ έδειξε 18-15 και 20-16 για τα κορίτσια του Απόλλωνα και στη συνέχεια ενας άσσος στο σερβις απο τη Σπυριδάκη, δύο πολύ καλά τελειώματα της Κονοπάτσκα απο το κέντρο, ένα εξαιρετικό μπλοκ απο την Μπλέκα (για ένα ακομα παιχνίδι ήταν εξαιρετική) και πολλή αποφασιστικότητα από όλα τα κορίτσια, έδωσαν τη νίκη στην ομάδα μας με σκορ 25-18.
Νίκη που αποκτήθηκε με προσπάθεια και σωστή λειτουργία και δινει τη δυνατότητα στον Απόλλωνα να κοιτάει πιο ψηλά στη βαθμολογία για τη συνέχεια του φετεινού μαραθώνιου.
ΜΠΡΑΒΟ κορίτσια!!!

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728