Εντυπωσιακή συνέχεια με άνετο διπλό επί του ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο για την «ελαφρά ταξιαρχία»

Πατώντας το… γκάζι από την αρχή της αναμέτρησης ο Απόλλων Σμύρνης πέρασε εντυπωσιακά από το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 16-11 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Η «ελαφρά ταξιαρχία», στην επιστροφή του Στέφανου Γαλανόπουλου, κάτω από τα γκολποστ επέβαλλε το ρυθμό της από την αρχή της αναμέτρησης με το σκορ στο πρώτο οκτάλεπτο να διαμορφώνεται στο 5-2 υπέρ της και στο ημίχρονο στο 9-4. Στο 2ο μέρος ο Απόλλων διατήρησε το προβάδισμα των πέντε γκολ, φτάνοντας άνετα στην τελική επικράτηση.

Έτσι η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη έφτασε τις πέντε νίκες σε σύνολο έξι αγωνιστικών στον Α’ Όμιλο του Πρωταθλήματος, συνεχίζοντας την εξαιρετική εφετινή της πορεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κόουτς των «κυανόλευκων» έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε μαζί του στην αποστολή, με τον αρχηγό Αλέξανδρο Γούνα να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ με πέντε γκολ και τους Σολανάκη, Βίσκοβιτς να τον… ακολουθούν από κοντά με τρία έκαστος. Μια ακόμη νίκη, προϊόν ομαδικής δουλειάς όπως όλες, επετεύχθη από τον Απόλλωνα, που το προσεχές Σάββατο (20/11) θα υποδεχτεί το Παλαιό Φάληρο στο Γουδή για την 7η αγωνιστική στην ολοκλήρωση του 1ου γύρου του Α’ Ομίλου.

ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης 11-16 (2-5, 2-4, 3-3, 4-4)

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας 1, Μηλάς 2, Προσινικλής Ν. 3, Μαρινάγης, Κεχαλάρης 1, Μιλάρντοβιτς 3, Σγουρίδης, Μπαγλατζής, Προσινικλής Π., Μαραγκός, Τόττης, Μανθογιάννης, Ιωσήφ 1, Σαλέχ.

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Γαρδίκας 2, Μόκκας, Τουρκομένης, Κότσκαρ, Γκουσάροφ 1, Χονδροκούκης, Βίσκοβιτς 3, Γούνας 5, Τσολακούδης 1, Σολανάκης 3, Καβουσανός