Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τον Γιάννη Νοταρά!

 










 

 

 

 

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τον Γιάννη Νοταρά!

 

Όπως τελείωσε τις κολυμβητικές υποχρεώσεις του για την προηγούμενη σεζόν ξεκίνησε αυτές για τη νέα ο Γιάννης Νοταράς: Άκρως εντυπωσιακά!

Ο βετεράνος κολυμβητής του ΓΣ «Απόλλων Σμύρνης» συμμετείχε το διήμερο 9-10/04/2022 στο «1ο Ηλυσιακός Family Cup», που διεξήχθη στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο υπό την αιγίδα της ΚΟΕ, κατακτώντας δύο πρωτιές και μια δεύτερη θέση στα τρία αγωνίσματα στα οποία έλαβε μέρος!

Παρά το γεγονός ότι είχε περάσει μόλις ένας μήνας μετά την ανάρρωσή του από κορωνοϊό, που είχε ως συνέπεια να μην έχει επανέλθει στα φυσιολογικά του επίπεδα, ο 73χρονος κολυμβητής της «ελαφράς ταξιαρχίας» κατέκτησε την πρώτη θέση στην ηλικιακή κατηγορία 70-74 ετών στα 50 (44,54 ο χρόνος) και στα 200 μ. (3.56) και τη δεύτερη θέση στα 100 (1.43, 98) μέτρα.

«Πιστεύω ότι μέρα με την ημέρα θα επανέρχομαι σε πιο φυσιολογικές επιδόσεις, καθώς προσβλέπω κυρίως στην ανοιχτή θάλασσα, όπου προγραμματίζω να ξεκινήσω στα τέλη Μαΐου» δήλωσε ο Γιάννης Νοταράς στο apollongs.gr, εκφράζοντας, παράλληλα, την ικανοποίησή του για το ξεκίνημά του στην τρέχουσα σεζόν.

Γιάννη συγχαρητήρια και καλή συνέχεια!

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728