Κατέκτησε τη Silver League του Alma η Κ11, έτοιμη για το Πανελλήνιο η Κ13!

 



Κατέκτησε τη Silver League του Alma η Κ11, έτοιμη για το Πανελλήνιο η Κ13!

 

Διακρίσεων συνέχεια για τα τμήματα των ακαδημιών υδατοσφαίρισης του ΓΣ «Απόλλων Σμύρνης»! Η Κάτω των 11 ετών ομάδα του Συλλόγου (Προ Μίνι) κατέκτησε την πρώτη θέση στη Silver League του Alma Water Polo Cup, που διήρκεσε αρκετούς μήνες.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο (9 και 10 Απριλίου) τα παιδιά του Μιχάλη Δραγώνα πέτυχαν δύο ακόμη νίκες στη διοργάνωση του Αλίμου, αυτή τη φορά επί της Ροής και της Ηλιούπολης, οι οποίες σε συνδυασμό με τα προηγούμενα αποτελέσματα έφεραν την πρωτιά στη Silver League και το Κύπελλο στα χέρια των νεαρών αθλητών του Απόλλωνα!   

Η επιτυχία αυτή συνδυάστηκε με εξαιρετικές εμφανίσεις, αφήνοντας άπαντες ικανοποιημένους.

Τη… σκυτάλη στις αγωνιστικές δραστηριότητες παίρνει η Κ13 ομάδα της «ελαφράς ταξιαρχίας» (Μίνι Παίδες), που το Σάββατο ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο αντίστοιχο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ΚΟΕ, ευρισκόμενη σε έναν απαιτητικό όμιλο.

«Στόχος μας στους αγώνες που θα δώσουμε σε Φάληρο και Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά είναι να πραγματοποιήσουμε ωραίες εμφανίσεις και να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση», δήλωσε στην επίσημη σελίδα του τμήματος, www.apollonwaterpolo.gr, ο προπονητής  της Κ13, Γιάννης Παυλάκης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Απόλλωνα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Σάββατο 16/04

Κολυμβητήριο Φαλήρου

13:15 ΓΣ Απόλλων Σμύρνης – ΑΟ Καστέλλας

18:00 Εθνικός Πειραιώς – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης

Κυριακή 17/04

Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά

09:00 ΓΣ Απόλλων Σμύρνης – ΑΟ Παλαιού Φαλήρου

15:00 ΓΣ Περιστερίου – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!


 

 Η Κ13 ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728