Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή...

 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή...

 

 

Στο γήπεδο του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών η υποδοχή που επιφύλαξε η ομάδα μας στον πρωταθλητή Άρη Καλαμακίου ήταν μοναδική. Κατά την είσοδο της στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες μας και οι αθλητές της ακαδημίας του Γ. Σ. Απόλλωνα Σμύρνης που τους συνόδευαν τους υποδέχθηκαν χειροκροτώντας τους ως πρωταθλητές του ομίλου. 

Στον αγωνιστικό χώρο όμως η παίκτες μας απέδειξαν ότι ξέρουν να αγωνίζονται  και οι ίδιοι ως πρωταθλητές επικρατώντας απόλυτα και παίρνοντας τους τρεις βαθμούς με σκορ 2 - 1. Στο 14ο λεπτό ο Κορφιάτης μετά από επέλαση του από αριστερά άνοιξε το σκορ με άψογο πλασέ. Οι παίκτες του Άρη δεν το έβαλαν κάτω και στο 18ο λεπτό έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με σκόρερ τον Τζίμα. Η χαρά τους όμως δεν κράτησε πολύ διότι στο 20ο λεπτό ο Λυκούδης με σουτ έξω από την περιοχή έδωσε στην ομάδα μας και πάλι το προβάδισμα που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Σημειωτέον ότι αυτή είναι και η μοναδική ήττα του πρωταθλητή Άρη Καλαμακίου για τη φετινή σαιζόν.

Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή του Άρη Καλαμακίου Γιουσέφ, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε εφημερεύον νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις και ευχόμαστε όλοι να έχει αίσιο τέλος και να επανέλθει στην ομάδα του όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Συνεχίζουμε......










 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728