Πρωτιά στο Πανελλήνιο και φωτογραφία παρέα με τον Αργυρόπουλο – Κανακάκη για την Κ11 του Απόλλωνα!

 

 



Πρωτιά στο Πανελλήνιο και φωτογραφία παρέα με τον Αργυρόπουλο – Κανακάκη για την Κ11 του Απόλλωνα!

Μετά την πρωτιά που είχαν κατακτήσει στον 4ο όμιλο Αττικής στην Α’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος (πρώτη φορά επίσημα υπό την αιγίδα της ΚΟΕ) στο κολυμβητήριο της Νίκαιας οι «λιλιπούτειοι» αθλητές της Προ Μίνι (κάτω των 11 ετών) ομάδας του Απόλλωνα Σμύρνης το έκαναν ξανά!

Αυτή τη φορά, στη Β’ Φάση του Πρωταθλήματος, που έγινε στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, νίκησαν την ΑΕ Χαϊδαρίου και αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τον ΑΝΟ Γλυφάδας και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των αγώνων της Α’ Φάσης (τότε είχαν νικήσει και τον Ιωνικό, που δεν κατέβηκε στους αγώνες της Νέας Σμύρνης) κατέκτησαν συνολικά την πρωτιά στον 4ο όμιλο!

Η επιβράβευση για τα παιδιά των Γιάννη Παυλάκη και Μιχάλη Δραγώνα ήταν σπουδαία, αφού είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί με τον εν ενεργεία διεθνή, αργυρό Ολυμπιονίκη και πρόσφατα χάλκινο Παγκόσμιο Πρωταθλητή με την Εθνική Ανδρών, Στέλιο Αργυρόπουλο – Κανακάκη! Έναν αθλητή παράδειγμα και ίνδαλμα για όλους.

Με αυτούς τους αγώνες έπεσε το φινάλε σε μια μαγική σεζόν για τους μικρούς αθλητές του Απόλλωνα, στη διάρκεια της οποίας έμαθαν τα πρώτα… μυστικά της υδατοσφαίρισης και παράλληλα το χάρηκαν με την καρδιά τους. Ζώντας συμμετοχές σε τουρνουά εντός και εκτός Αττικής, κοινά γεύματα μετά από αναμετρήσεις και άπειρες στιγμές χαράς και γέλιου έγιναν μια… οικογένεια, δίνοντας ήδη ραντεβού για τη νέα σεζόν!

 








 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728