ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ "Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ"

 


 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΤΟΥ "Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ"

Αθήνα 19-07-2022

 

Από τη… σχολή της Παρτιζάν 

στον Απόλλωνα ο Λάζαρ Βίτσκοβιτς!

 

Με έναν ποιοτικό αριστερόχειρα Σέρβο περιφερειακό, γέννημα – θρέμμα της μεγάλης… σχολής της Παρτιζάν Βελιγραδιου, κλείνει τη δεύτερη θέση των ξένων της η αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία»! Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη συμφωνία του για τη σεζόν 2022-2023 με τον Λάζαρ Βίτσκοβιτς!

Ο 23χρονος (03/04/1999) ύψους 1.91 μ. Σέρβος, διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του (παρών μεταξύ άλλων στο Παγκόσμιο της Ποντγκόριτσας το 2016 και στο Ευρωπαϊκό του Μινσκ το 2018), εντάσσεται στο ρόστερ των «κυανόλευκων» για να συμβάλει και εκείνος στην προσπάθεια εκπλήρωσης των στόχων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο αριστερόχειρας περιφερειακός, που παίζει στις θέσεις «1» και «2», ξεκίνησε να μαθαίνει τα… μυστικά του πόλο στην Παρτιζάν από τα 9 του χρόνια και στα 18 του προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα, αποτελώντας έκτοτε (με εξαίρεση μία χρονιά) αναπόσπαστο κομμάτι της. Μάλιστα τη σεζόν 2019-2020 ήταν ο αρχηγός των «μελανόλευκων», παίρνοντας στο φινάλε εκείνης της χρονιάς μεταγραφή για τον Ερυθρό Αστέρα. Με εξαιρετικές εμφανίσεις ήταν πολύτιμο «γρανάζι» των «ερυθρόλευκων» τη σεζόν 2020-2021, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του Κυπέλλου Σερβίας αλλά και την παρουσία στα ημιτελικά του LEN Euro Cup! Πέρυσι επέστρεψε στην Παρτιζάν, αγωνιζόμενος ως συμπαίκτης των πρώην παικτών του Απόλλωνα, Στέφαν Μίτροβιτς και Άλεξ Μπόουεν.

Πολύ καλός σουτέρ, γρήγορος και… δουλευταράς είναι κάποια από τα στοιχεία που διακρίνουν τον Λάζαρ Βίτσκοβιτς, ο οποίος ήθελε να κάνει το βήμα για το εξωτερικό, με τον Απόλλωνα να παίρνει την ευκαιρία και να εντάσσει στο δυναμικό του έναν ποιοτικό αθλητή σε εξαιρετική ηλικία και με υψηλό κίνητρο να διακριθεί.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ με τα χρώματα ενός μεγάλου κλαμπ, όπως ο Απόλλων Σμύρνης. Έχω μάθει κάποια πράγματα για την ιστορία του Συλλόγου και είμαι περήφανος που θα είμαι μέλος ενός τέτοιου οργανισμού και που θα έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Θα τα δώσω… όλα για να πετύχουμε τους στόχους μας στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο LEN Euro Cup», δήλωσε στην επίσημη σελίδα του τμήματος www.apollonwaterpolo.gr ο Βίτσκοβιτς, που μαζί με τον συμπατριώτη του Νίκολα Μπογκντάνοβιτς θα αποτελέσουν τη δυάδα των ξένων της «ελαφράς ταξιαρχίας».

 

Σύντομο βιογραφικό

Λάζαρ Βίτσκοβιτς

 

Ημερομηνία Γέννησης: 03-04-1999

Ύψος: 1.91 μ.

Θέση: Περιφερειακός

Εθνικότητα: Σέρβος

 

Προηγούμενες ομάδες

2008-2020 Παρτιζάν Βελιγραδίου

2020-2021 Ερυθρός Αστέρας

2021-2022 Παρτιζάν Βελιγραδίου

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728