Κάρτες διαρκείας σεζόν 2022-2023: Μαζί πάμε τον Απόλλωνα ψηλά!

 
Κάρτες διαρκείας σεζόν 2022-2023: Μαζί πάμε τον Απόλλωνα ψηλά!


Το τμήμα υδατοσφαίρισης του Γυμναστικού Συλλόγου Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των καρτών διαρκείας για τη σεζόν 2022-2023, που βρίσκει την ομάδα μας αγωνιζόμενη στο – από τον περασμένο Απρίλιο – νέο της σύγχρονο «σπίτι», το Σεράφειο!

Το χωρητικότητας 370 θεατών κλειστό κολυμβητήριο του Δήμου Αθηναίων, του οποίου η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε τον Οκτώβρη του 2017 και παρέχει όλες τις ανέσεις σε αθλητές και φιλάθλους.

Όπως αποδείχθηκε στην περυσινή διαδικασία των play off το Σεράφειο, με τη μαζική παρουσία του κόσμου του Απόλλωνα στην εξέδρα, μετατρέπεται σε «καυτή» έδρα, δίνοντας έξτρα ώθηση στους αθλητές της ομάδας μας! Εκεί, εξάλλου, επιτεύχθηκαν σπουδαίες νίκες. Και ο κόσμος ήταν εκείνος που έδωσε την απαραίτητη ώθηση.

Το… ραντεβού μας, λοιπόν, είναι και για φέτος στο Σεράφειο, διότι πολύ απλά: Μαζί πάμε τον Απόλλωνα ψηλά!

Η σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει με τους «κυανόλευκους» να μετρούν πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες στην Α1 των Ανδρών, τρεις εκτός και δύο εντός έδρας.

Επομένως υπολείπονται ακόμη 9 εντός έδρας παιχνίδια για την Α’ και τη Β’ Φάση του Πρωταθλήματος, εκείνα που θα ακολουθήσουν στα πλέι οφ της Α1, ενδεχομένως κάποιο για το Κύπελλο, ενώ στα παραπάνω προσθέστε εντός έδρας ματς για την Ευρώπη, αρχής γενομένης από τον Προημιτελικό του Challenger Cup, εφόσον ο Απόλλων επιβεβαιώσει την άλλη εβδομάδα (11-13 Νοεμβρίου) στη Σλοβενία τον τίτλο του φαβορί και κατακτήσει τη μία εκ των δύο προνομιούχων πρώτων θέσεων του ομίλου.

Κάτι εξαιρετικά πιθανό να συμβεί και που παράλληλα θα σηματοδοτήσει τη διεξαγωγή του ιστορικού πρώτου εντός έδρας ευρωπαϊκού αγώνα για την… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία», στο «σπίτι» μας, το Σεράφειο κολυμβητήριο, τον προσεχή Ιανουάριο ή Φεβρουάριο! Κι αν σκεφτούμε αισιόδοξα ίσως να ακολουθήσουν κι άλλα!

Κόστος και σημεία πώλησης

Ο κάτοχος της κάρτας διαρκείας, που κοστίζει 35 ευρώ, εξασφαλίζει θέση σε όλους τους εντός έδρας αγώνες όλων των διοργανώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη, που θα δώσει η ομάδα μας.

Επομένως, πέραν της στήριξης που παρέχει στο τμήμα Υδατοσφαίρισης και την ομάδα, όποιος φίλαθλος αγοράσει κάρτα διαρκείας, έχει και όφελος με δεδομένο ότι σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι φέτος υπάρχει γενική είσοδος 5 ευρώ για τους μη κατόχους διαρκείας.

Αύριο, Σάββατο 5/11 στις 19:00, ο Απόλλων Σμύρνης θα υποδεχτεί κατ’ εξαίρεση στο κολυμβητήριο στο Γουδή τον Ηλυσιακό για την 6η αγωνιστική της Α1 των Ανδρών (ακολούθως επιστρέφει στο Σεράφειο).

Εισιτήρια διαρκείας θα πωλούνται στην είσοδο του κολυμβητηρίου στο Γουδή αύριο (επίσης θα ισχύσει Γενική είσοδος 5 ευρώ για τους μη κατόχους), αλλά και στην είσοδο του Σεράφειου, στον επόμενο εντός έδρας αγώνα.

Ακόμη, εισιτήρια διαρκείας θα μπορούν να προμηθευτούν όσοι το επιθυμούν από τη Γραμματεία του Γυμναστικού Συλλόγου στη Ριζούπολη (τηλέφωνο 210-2525734), αλλά και από τη Γραμματεία του κολυμβητηρίου της ομάδας μας, επίσης στη Ριζούπολη (τηλέφωνο 210-2529234).

Καλό υπόλοιπο σεζόν να έχουμε, με υγεία και σας περιμένουμε στο… ραντεβού μας!!!



Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728