ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 4-11-22 ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ 2022-2023

 


Λάβαμε και δημοσιεύουμε αυτούσια την άκρως ενδιαφέρουσα ανακοίνωση του Σωματείου “Αναγέννηση του Απόλλωνος Σμύρνης”


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 4-11-22
ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ 2022-2023

Πέρασαν ήδη πέντε μήνες από ακόμα έναν απαξιωτικό υποβιβασμό της ομάδας μας…

Πέρασαν πέντε μήνες από την τελευταία μας ανακοίνωση που ζητήσαμε να πάρουμε απαντήσεις για το τι θέλει επιτέλους αυτή η διοίκηση από τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ και τι σκοπό έχει για το μέλλον… Οκτώ χρόνια μετά έχοντας μπει στον ένατο ακόμα ψάχνουμε την διεκδίκηση Ευρωπαϊκών θέσεων ακόμα ψάχνουμε τα έργα εκατομμυρίων στο γήπεδο…

Αντί αυτού πήραμε για άλλη μία φορά ένα εικονικό πωλητήριο με διάρκεια ζωής λιγότερο του μήνα και μία απάντηση για χαμηλό μπάτζετ το νέο έτος χωρίς οριοθέτηση στόχων και ενημέρωση για οχιές που κρύβονται πίσω από τον Γυμναστικό Σύλλογο που θέλουν δήθεν το κακό της ομάδας…

Εμείς όμως έχουμε ξεκάθαρη θέση και επιβραβεύουμε τη διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου που όχι μόνο σήκωσε επιτέλους ανάστημα και διεκδικεί τα δίκαια της αλλά και γιατί αυτό το κάνει με την υπέρτατη εξωστρέφεια ενημερώνοντας όλους τους Απολλωνιστές για το τι πραγματικά συμβαίνει, μη αφήνοντας μας στο μονοπώλιο της ενημέρωσης δύο γνωστών δημοσιογράφων – συνεργατών της ΠΑΕ.

Ο Απόλλωνας παρά την απαξίωση των τελευταίων ετών παραμένει ένα brand name επιπέδου Α Εθνικής και φυσικά αν έχει την ατυχία να αγωνίζεται σε χαμηλότερες κατηγορίες έχει brand name πρωταθλητισμού. Άλλος στόχος από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος δεν μπορεί να υπάρχει.

Η ομάδα αυτή δεν αντέχει πλέον να έχει οπαδούς φοβικούς, οπαδούς μη συμμετοχικούς, οπαδούς που θα κλαίνε την μοίρα τους. Την μοίρα της ομάδας πρέπει να την διαμορφώσουμε ΕΜΕΙΣ. Καμία δικαιολογία για αποχή από τα αγωνιστικά δρώμενα του Απόλλωνα μας σε ποδόσφαιρο, πόλο, αντρικό μπάσκετ και γυναικείο βόλεϋ.

Καλούμε όλους τους Απόλλωνιστές να προμηθευτούν τα δύο διαρκείας των 30,00€ και 35,00€ για τα τμήματα του Γυμναστικού Συλλόγου και του πόλο αντίστοιχα.

Καλούμε όλους τους Απολλωνιστές να κάνουμε σημείο συνάντησης κάθε Δευτέρα βράδυ στο κλειστό γυμναστήριο για να στηρίξουμε το μπάσκετ και το βόλεϋ που αγωνίζονται εναλλάξ.

Καλούμε όλους τους Απολλωνιστές να έρθουν στο ποδοσφαιρικό γήπεδο και να δείξουν ότι οι φανέλες δεν είναι μόνες τους μπροστά σε υπαλλήλους και μανατζαρέους που αλλάζουν κατά δεκάδες κάθε χρόνο το ρόστερ της ομάδας.

Καλούμε όλους τους Απολλωνιστές να στηρίξουν το πόλο στην έδρα μας στο Σεράφειο που το επόμενο χρονικό διάστημα θα διεκδικήσει με αξιώσεις τον πρώτο της Ευρωπαϊκό τίτλο.

Καλούμε όλους τους Απολλωνιστές να σταματήσουν να αποδέχονται τη μοίρα τους σαν να μην μπορούν να κάνουν κάτι για αυτό. Καλούμε όλους τους Απολλωνιστές να συμμετάσχουν σε όλα τα κοινά, να γίνουν μέλη του Γυμναστικού Συλλόγου που φέτος κράτησε “Θερμοπύλες”, καλούμε όλους τους Απολλωνιστές να έρθουν σε γήπεδα και κολυμβητήρια μαζί με τα παιδιά τους, τις γυναίκες και τους φίλους τους. Καλούμε τους Απολλωνιστές να γίνουμε ένα και να φτιάξουμε τη μοίρα μας όπως εμείς την ονειρευόμαστε..

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728