Κατέβαλε τα Χανιά στο Σεράφειο κι έκανε το 7 στα 7 ο Απόλλων!

 



Κατέβαλε τα Χανιά στο Σεράφειο κι έκανε το 7 στα 7 ο Απόλλων!

Νικηφόρα ξεκίνησε και τον δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης, που στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών, επικράτησε στο Σεράφειο, παρουσία περίπου 150 φιλάθλων, με 16-8 του ΝΟ Χανίων.

Έτσι οι «κυανόλευκοι» διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας, συνεχίζοντας με το απόλυτο των νικών (7 στα 7) πριν την έξοδο στο Ποσειδώνιο την προσεχή Τετάρτη (9η αγωνιστική με ΠΑΟΚ) και το εξ αναβολής ντέρμπι με τη Βουλιαγμένη στο Λαιμό το άλλο Σάββατο (26/11) για την 7η αγωνιστική.

Οι παίκτες του Νίκου Δεληγιάννη έχτισαν προβάδισμα τεσσάρων γκολ από το πρώτο οκτάλεπτο (4-0), διατηρώντας το μέχρι και το ημίχρονο (8-4). Στο δεύτερο βελτίωσαν την αμυντική, λειτουργία που παρουσίασε κάποια κενά στην δεύτερη περίοδο, για να φτάσουν τελικώς σε μία άνετη και δίκαιη επικράτηση.

Πρώτος σκόρερ του Απόλλωνα ήταν ο Νίκος Γαρδίκας με 5 γκολ, τρία πέτυχε ο αρχηγός, Μανώλης Σολανάκης, ενώ άλλοι οχτώ παίκτες βρήκαν δίχτυα με τον επιθετικό πλουραλισμό να είναι σε ένα ακόμη παιχνίδι σημείο αναφοράς.

H «ελαφρά ταξιαρχία» επέστρεψε με νίκη στην Ελλάδα, μετά τη νικηφόρα πορεία της και στη Σλοβενία για το Challenger Cup, περιμένοντας να μάθει σήμερα τον αντίπαλό της στα Προημιτελικά της νεοσύστατης διοργάνωσης της LEN.

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης – ΝΟΧ 16-8 (4-0, 4-4, 4-2, 4-2)

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 1, Μόκκας 1, Γωνιωτάκης 1, Δίπλαρος 1, Μπραΐμης, Χονδροκούκης 1, Βίτσκοβιτς, Γαρδίκας 5, Τουρκομένης 1, Σολανάκης 3, Καβουσανός, Μυρίλος 1, Τσιαβαλιάρης  

ΝΟ Χανίων (Μάνθος Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Λάππας, Πολύζος, Μητράκης, Αγιωργούσης, Μπατάκης, Αποστολάκης 2, Χαριτάκης 3, Ντα Σίλβα, Σολεϊμένιπακ 1, Σπάχιτς, Μαζοκοπάκης 2, Κουτρουλάκης, Νικολαΐδης, Μαραγκουδάκης.

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728